Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Joukkomurhaajat dinosaurusmediassa

En ole hyoperbolinen. Ihmisten johtaminen teurastukseen on murha

Uskooko kukaan enää CBC:tä ja muita Trudeaun sylikoiria Kanadan tiedotusvälineissä? Jos uskovat, heidän on nähtävä tämä hieno 20-minuuttinen haastattelu. Kirkas Light Uutiset kanadalaisen toimittaja Rodney Palmerin kanssa. "Asialla on ehdottomasti agenda. Tämä ei ole todellista journalismia."

Pitkän linjan kanadalainen toimittaja Rodney Palmer: Asialla on ehdottomasti covidien agenda.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi