"Päivitetyt" mRNA-injektiot hyväksyttiin 8 hiirellä tehtyjen testien jälkeen.

Maailman terveysneuvoston 6. syyskuuta 2022 antama lausunto

FDA on muuttanut Moderna- ja Pfizer-BioNTech Covid-19-injektioiden hätäkäyttölupia. EU:n myyntilupiin sisältyy nyt uusien "bivalenttien rokotteiden" käyttö, jotka sisältävät SARS-CoV-2:n alkuperäisen kannan mRNA:ta sekä Omicron-muunnoksen BA.4- ja BA.5-linjojen yhteisen mRNA-komponentin.

Yhdistyneen kuningaskunnan lääkkeitä ja terveydenhuollon tuotteita sääntelevä virasto (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency) on myös hyväksyi käytön sekä Modernin että Pfizerin/BioNTechin lisätehosterokotteen, kun niiden "todettiin täyttävän Yhdistyneen kuningaskunnan sääntelyviranomaisen turvallisuus-, laatu- ja tehokkuusvaatimukset".

Molempien "bivalenttien rokotteiden" hyväksyminen perustui "käytettävissä olevien todisteiden kokonaisuus, mukaan lukien kattavat turvallisuus- ja tehokkuustiedot kustakin monovalenttisesta mRNA-Covid-19-rokotteesta, turvallisuus- ja immunogeenisuustiedot, jotka on saatu kliinisestä tutkimuksesta, jossa käytettiin kaksiarvoista COVID-19-rokotetta, joka sisälsi mRNA:ta omikronin muunnoksen BA.1 linjasta, joka on samanlainen kuin kukin hyväksyttävä rokote, sekä ei-kliiniset tiedot, jotka on saatu käyttämällä kaksiarvoista COVID-19-rokotetta, joka sisälsi alkuperäisen kannan mRNA:ta ja omikronin muunnoksen BA.4 ja BA.5 linjojen yhteistä mRNA:ta.".

Nämä sääntelyelimet ovat laiminlyöneet kertoa yleisölle, että ennen uusien "päivitettyjen tehosteiden" hyväksymistä ei tehty mitään tutkimuksia ihmisillä ja että kliinisessä tutkimuksessa, johon viitattiin, oli mukana vain kahdeksan hiirtä. Tämä on sekä ennennäkemätöntä että holtitonta.

WCH vaatii välitön pysäytys maailmanlaajuiseen ja tarpeettomaan Covid-19-rokotusohjelmaan. Uusia "kaksiarvoisia rokotteita" ei ole testattu riittävästi, ja ne on rakennettu jo valmiiksi virheellisen ja vaaralliseksi osoittautuneen injektion varaan. Itse asiassa, kun ne saatetaan yleisön käyttöön tällä viikolla, uusia "bivalentteja rokotteita" käytetään ensimmäistä kertaa ihmisiin.

Linkit:

TÄYDELLINEN LAUSUNTO: https://worldcouncilforhealth.org/news/statements/bivalent-vaccines-approved/

Pääsy rehelliseen parhaaseen terveystietoon sinulle ja perheellesi Maailman terveysneuvostolta. On olemassa parempi tapa!

Maailman terveysneuvosto on voittoa tavoittelematon järjestö, joka toimii yksinomaan ihmiskunnan todellisen edun hyväksi. Arvostamme lahjoituksia. Kiitos, että autatte rakentamaan meille kaikille parempaa tulevaisuutta.

Teidät on lämpimästi kutsuttu liittymään seuraamme erittäin informatiiviseen viikoittaiseen yleiskokoukseen, joka pidetään WCH joka maanantai klo 14.00 EDT (Toronton aikaa) täällä osoitteessa.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi