Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Shoemakerin eeppinen viimeisen päivän vigil-puhe

Tohtori Shoemaker päätti 10 päivää kestäneen Toronton valvomisen tällä eeppisellä 5 minuutin puheella Toronton vanhan kaupungintalon portailla. Hän kertoo totuuden myrkystä ja hoidosta, rukoilee sitten ja pyytää pääministeri Fordia asettamaan turvallisen, kohtuuhintaisen ja tehokkaan ivermektiinin ontarialaisten saataville tästä viikosta alkaen.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi