Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Jana Christopherson

Rikollinen covid-yritys ja sen erittäin tehokas ja synkkä propagandakampanja ovat vieneet monia ihmishenkiä. Hyvää tarkoittava Jana Christopherson uskoi vakaasti, että pistokset olivat rokotteita ja että ne pelastaisivat maailman, jos me kaikki vain saisimme pistokset.

3. joulukuuta 2021

1. elokuuta 2022

Linkki: https://www.aaronsmortuary.com/obituaries/jana-christopherson-1

Osanottomme ja rukouksemme Janan perheelle ja ystäville.

Tässä on viesti hänen perheeltään:

"Ilmoitamme raskain mielin rakkaan siskomme, äitimme, tyttäremme, tätimme ja ystävämme Jana Christophersonin poismenosta.

 

Olemme kaikki järkyttyneitä tästä odottamattomasta menetyksestä, emmekä olleet varautuneet hautajaisten korkeisiin kustannuksiin. Haluamme antaa Janalle hänen ansaitsemansa muistotilaisuuden kunnioittaaksemme hänen muistoaan ja sanoaksemme viimeiset jäähyväiset."

auttamaan Janan hautajaisten rahoittamisessa: https://gofund.me/b4e915c7

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi