CPSO luo ja "ratkaisee" lääkäripulan.

Tarkastellaanpa tohtori Whitmoren ja CPSO:n esittämää ratkaisua sekä minun lyhyttä analyysiäni ja ehdotuksiani.

Lue alkuperäinen kirje:

Tässä on 19. elokuuta 2022 päivätty kirje, jonka tohtori Nancy Whitmore, CPSO:n toimitusjohtaja, lähetti sähköpostitse kaikille Ontarion lääkäreille: https://drtrozzi.org/wp-content/uploads/2022/09/Letter-from-Nancy-Whitmore-regarding-shortage-of-doctors.pdf

Tässä on Ontarion hallituksen viisikohtainen suunnitelma, johon tohtori Whitmore viittasi: https://news.ontario.ca/en/release/1002246/ontario-introduces-a-plan-to-stay-open-health-system-stability-and-recovery

Lisätietoja:

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Ole hyvä ja tue missiotamme

Arvostamme suuresti lahjoituksianne. Lahjoituksenne auttavat meitä ylläpitämään yhä moninaisempia, näkyviä ja näkymättömiä ponnisteluja terveyden, ihmisarvon, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi.

Tohtori Trozzin uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi