Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

The Trozzi Report Episode 2 | Tohtori Francis Christianin kanssa

Kirurgi, historioitsija, runoilija, humanitaari ja Kanadan lasten puolustaja.

Tohtori Francis Christian on kirurgi, historioitsija, runoilija ja humanitaari. Hänen ansioluettelonsa on vaikuttava; se innostaa meitä keskittymään, kun hän puhuu. Hänen pitkän palkinto- ja ansioluettelonsa on kruunannut Covid Era -palkinto eettisestä ja tieteellisestä rehellisyydestä. Tuo palkinto tulee WEF:n, WHO:n ja säälittävien - "isojen" - Pharma-alan lihanukkejen vainon muodossa, jotka tällä hetkellä saastuttavat Kanadan yliopistoja, terveysministeriöitä ja lääkärien ja kirurgien kollegioita.

Tohtori Christian on väsymätön totuuden edistämisessä ja lasten suojelemisessa varmistamalla, että vanhemmat saavat totuudenmukaista tietoa covidista ja injektioista. Hän vastustaa petosta ja korruptiota, huolimatta siitä, mikä hinta hänelle koituu. Olkaa hyvä ja liittykää seuraani, kun hän kertoo ainutlaatuisen ja ajankohtaisen näkökulmansa viimeisten kahden ja puolen vuoden ajalta. Tämä haastattelu sisältää tärkeän viestin lääkäreille.

Aiheeseen liittyvä materiaali

  1. Mistä kaikki alkoi? Kesäkuun 17. päivänä 2021 tohtori Christian puhui huolestuneiden vanhempien lehdistötilaisuudessa, jossa puolustettiin laillista tietoon perustuvaa suostumusta ja lasten turvallisuutta covid-injektioiden yhteydessä. Neljä päivää myöhemmin, 21. kesäkuuta 2021, tohtori Christian kutsuttiin dystooppiseen zoom-kokoukseen, jossa Saskatchewanin terveysviranomaisen ylilääkäri Susan Shaw, Saskatchewanin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan dekaani Preston Smith ja kirurgian osaston väliaikainen johtaja Brian Ulmer antoivat hänelle potkut. Kokous on poikkeuksellisen karmiva.
  2. Kaunis 4 minuutin rallihuuto Freedom Trucker Convoylle. 28. tammikuuta 2022. Kanadan historian suurin protesti. Nousemme Covidin tyranneja ja rikollisia vastaan. Tässä on rallihuuto.
  3. Tohtori Francis Christianin oikeudenkäynti Saskatchewanin terveysviranomaista ja Sasketchewanin yliopiston lääketieteellistä korkeakoulua vastaan, ym.
  4. Tohtori Christianin tämänhetkiset kirjoitukset löytyvät hänen subackistaan.
  5. Lapset pitäisi vapauttaa nyt eikä koskaan ruiskuttaa Covidia...tohtori Paul Alexander PhD ja tohtori Mark Trozzi MD lokakuu 7, 2021
  6. Tohtori Francis Christianin 21. lokakuuta 2021 pitämä puhe George Jonas Freedom Awards -gaalassa löytyy täältä.. Hän hyödyntää tietämystään Neuvostoliiton historiasta ja kertoo neuvostoliittolaisten rikosten historiallisesta taustasta.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi