Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Francis Christian & kokous dystopiassa

Rehellinen kirurgi ja professori irtisanottiin tietoon perustuvan suostumuksen puolesta puhumisen vuoksi

Kesäkuun 17. päivänä 2021 tohtori Christian täytti eettisen ja moraalisen velvollisuutensa puolustamalla tietoon perustuvaa suostumusta koskevaa ennalta varautumisen periaatetta. Hän puhui huolestuneiden vanhempien lehdistötilaisuudessa ja kiinnitti huomiota Covid-rokotteiden riskeihin lapsille ja tietoon perustuvan suostumuksen puuttumiseen.

23. kesäkuuta 2021 tohtori Christian kutsuttiin kokoukseen, jossa hänet hyllytettiin kaikista opetusvastuistaan ja irtisanottiin tehtävästään U of Saskatchewanissa syyskuusta 2021 alkaen. Samana päivänä tohtori Christian irtisanottiin myös kirurgisesta tehtävästään Saskatchewanin terveysvirastossa (SHA). Tässä on tallenne dystooppisesta kokouksesta. Se on todella karmivaa.

Aiheeseen liittyvä materiaali:

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Ole hyvä ja tue missiotamme

Arvostamme suuresti lahjoituksianne. Lahjoituksenne auttavat meitä ylläpitämään yhä moninaisempia, näkyviä ja näkymättömiä ponnisteluja terveyden, ihmisarvon, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi.

Tohtori Trozzin uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi