Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Francis Christian & kokous dystopiassa

Rehellinen kirurgi ja professori irtisanottiin tietoon perustuvan suostumuksen puolesta puhumisen vuoksi

Kesäkuun 17. päivänä 2021 tohtori Christian täytti eettisen ja moraalisen velvollisuutensa puolustamalla tietoon perustuvaa suostumusta koskevaa ennalta varautumisen periaatetta. Hän puhui huolestuneiden vanhempien lehdistötilaisuudessa ja kiinnitti huomiota Covid-rokotteiden riskeihin lapsille ja tietoon perustuvan suostumuksen puuttumiseen.

23. kesäkuuta 2021 tohtori Christian kutsuttiin kokoukseen, jossa hänet hyllytettiin kaikista opetusvastuistaan ja irtisanottiin tehtävästään U of Saskatchewanissa syyskuusta 2021 alkaen. Samana päivänä tohtori Christian irtisanottiin myös kirurgisesta tehtävästään Saskatchewanin terveysvirastossa (SHA). Tässä on tallenne dystooppisesta kokouksesta. Se on todella karmivaa.

Aiheeseen liittyvä materiaali:

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi