Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Kanadalainen maanviljelijä paljastaa lannoitteiden kieltämisen typeryyden

Tässä on taukoa covidien ja vale-rokotteiden verilöylystä; jotain todella viihdyttävää ja älykästä ikoniselta kanadalaiselta maanviljelijältä ja maanläheiseltä intellektuellilta: Quick Dick McDick.

The hyvä Kanadan lääkärit eivät ole yksin. Haluaisimme hoitaa covidia, lopettaa tappavat injektiot ja pelastaa ihmishenkiä. Tekisimme tämän erittäin hyvin, jos hallituksessa ei olisi ilkeitä ääliöitä.

On käynyt ilmi, että älykkäät ja kyvykkäät maanviljelijämme saavat samanlaista häiriötä Ottawasta. Trudeau ja Schwabb haluavat kai varasuunnitelman: jos he eivät pysty tappamaan meitä kaikkia ruiskeilla, heillä on nälänhätä viimeistelemään työn.

Kiitos, että jaoit tämän Michele!

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi