Tohtori Mark Trozzi

Tohtori Plothe | Covid-"rokotteet" tuhoavat ihmisten hedelmällisyyttä.

Tohtori Plothen poikkeuksellinen asiallinen esitys Iron Will -raportista.

Covid-pistokset ovat olleet parhaimmillaan holtittomia, pahimmillaan väkivaltaisia. Pistoksia seuranneista 1 500 tautitilasta hälyttäviä ovat naisten kuukautisten epäsäännöllisyys ja sekä miesten että naisten hedelmättömyysluvut. Ihmisiä steriloidaan.

Joitakin kohokohtia:

 • Raskaus kestää 9 kuukautta, mutta nämä "rokotteet" hyväksyttiin vain 108 päivässä. Miten voidaan väittää, että ne ovat turvallisia raskauden aikana? Normaalisti rokotteiden hyväksyminen kestää kymmenen vuotta.  
 • Raskaana olevat naiset suljettiin kliinisten tutkimusten ulkopuolelle, mutta injektiot julistettiin turvallisiksi raskaana oleville naisille. Tämä ei siis perustu mihinkään!
 • 270 naista tuli raskaaksi Pfizerin tutkimuksen aikana; näistä 238:sta ei raportoitu, ja vain yhdestä normaalista synnytyksestä raportoitiin.
 • Polyetyleeniglykolin, joka on osa pegyloidua nanohiukkasta, jota käytetään geneettisen materiaalin kuljettamiseen ihmissoluihin, tiedettiin olevan sikiötoksiini jo ennen kuin covid-valmiste lanseerattiin.
 • Modernan ja Pfizer-biotechin tutkimukset 44 rotalla vain 42 päivän ajan osoittivat, että raskauden ennen istutusta tapahtuva menetys kaksinkertaistui ja 295% lisäsi syntymävikojen määrää. Seuraavan sukupolven vaikutuksia ei arvioitu, ja tutkijat olivat täynnä eturistiriitoja, joita he yrittivät salata.  
 • Hedelmällisyys edellyttää pitkäaikaisia tutkimuksia. Niitä ei ole tehty.
 • Vuoden 2021 syyskuuhun mennessä ilmoitettiin kymmenistä tuhansista naisilla ilmenneistä kuukautisongelmista pistosten jälkeen, ja runsaat verenvuodot olivat 8000 kertaa normaalia suurempia!
 • Japanin biodistribuutiotutkimus osoitti, että lääke jakautuu laajalle ja keskittyy syvälle naisten munasarjoihin.
 • Mahdollisia hedelmällisyyshaittojen mekanismeja ovat pegyloidun nanohiukkasen toksisuus, piikkiproteiinin toksisuus , immuunivaste SP:lle, autoimmuunihyökkäys SP:tä tuottaviin munasarjoihin ja immuunihyökkäys tärkeään lisääntymisproteiiniin synsytiini-1:een, joka on rakenteellisesti samankaltainen kuin SP.
 • Modernan "rokotteessa" käytetään suurempaa 100 mcg:n annosta kuin Pfizerin 30 mcg:n annoksessa. Pfizer lopetti suuremman annoksen käytön vielä suuremman myrkyllisyyden vuoksi, mutta Moderna käyttää sitä edelleen.
 • Ruiskutettu mRNA säilyy useimmissa uhreissa 2 kuukautta ja stimuloi piikkiproteiinin tuotantoa, ja SP säilyy 15 kuukautta. SP vaurioittaa miehen kiveksiä ja vähentää spermatogeneesiä dramaattisesti.
 • Israelilainen tutkimus osoitti, että siittiöiden määrä ja miehen hedelmällisyys vähenivät jo yhdellä pistoksella, minkä jälkeen tutkimus lopetettiin. Mitä tapahtuu toistuvilla annoksilla?
 • USA:n VAERS-tietokanta paljastaa massiivisia raportteja hedelmättömyysongelmista, jotka muodostavat 95% kaikista hedelmättömyysraporteista kaikkien rokotteiden osalta 30 vuoden raportointikauden aikana.
 • Kaikkialla maailmassa, missä "rokotteet" otetaan käyttöön, syntyvyys laskee dramaattisesti yhdeksän kuukautta myöhemmin. Tämä on ennennäkemätöntä, ja siihen kuuluvat Irlanti, Saksa, Australia, Yhdistynyt kuningaskunta, Sveitsi, Ruotsi, Kanada, Unkari ja muut.
 • Eniten pistoksia saaneiden maiden syntyvyys laskee eniten.
 • Influenssarokotteisiin verrattuna näillä injektioilla on 1500% korkeampi keskenmenojen osuus.
 • Joidenkin tutkimusten mukaan polyetyleeniglykoli aiheuttaa seuraavan sukupolven hedelmättömyyttä. Ehkä ruiskutetut ihmiset saavat steriilejä lapsia.
 • Tarvitsemme pitkäaikaisia kontrolleja, mutta lääkeyhtiöt ruiskuttivat kontrollihenkilöt lyhyiden tutkimusjaksojen jälkeen, jolloin pitkäaikaiset kontrollit jäivät pois. Lähimpänä tätä ovat maat, joissa ihmiset ovat parhaiten vastustaneet pakotettuja injektioita.
 • Pysäyttäkää rokotteet. Lopettakaa ivermektiinin tukahduttaminen ja edistäkää turvallista covidihoitoa. Lopettakaa niiden lääkäreiden vainoaminen, jotka ovat alusta alkaen olleet tieteellisesti ja eettisesti oikeassa. Nämä lääkärit on vapautettava syytteistä ja heidät on palautettava palvelemaan ihmisiä, jotka tarvitsevat meitä nyt enemmän kuin koskaan.
 • Tohtori Plothe tutkii, onko mahdollista, että tämä ihmisten geneettinen muokkaus myrkyllisten viruspiikkiproteiinien tuottamiseksi periytyy, ja mitä vaikutuksia sillä voi olla lapsiin.
 • Esitys päättyy 24 minuutin kohdalla ja Willin kysymykset alkavat:  
 • Iron Will nostaa esiin väärinkäytöksiä, tahallisuutta, vääristelyä, petoksia, vaarannettuja lehtiä, vainottuja hyviä lääkäreitä ja CDC:tä, joka piilottelee kuolemantapauksia poistamalla 50 000 kuolemantapausta VAERS-tietokannasta ja luokittelemalla ne uudelleen.
 • Tuntemattomia kysymyksiä ovat muun muassa: johtaako tämä geneettinen kokeilu periytyvään myrkyn SP-tuotantoon ihmisissä? Tulevatko tulevat sukupolvet?
 • Tohtori Plothe tapaa päivittäin useita rokotteen vaurioittamia potilaita vastaanotollaan, ja hän kertoo joitakin näistä kokemuksista.
 • Tohtori Plothe muistuttaa meitä siitä, miten tiede todella toimii, ja kehottaa lopettamaan tukahduttamisen ja järjestämään avoimia foorumeita. "Palataan takaisin tieteeseen; tänään, ei huomenna."

Tohtori Trozzin kommentti:

Kiitos Iron Willille ja tohtori Plothelle. Todellisuus on traaginen, mutta tämä haastattelu ja sisältö ovat poikkeuksellisia. Ei pitäisi olla epäilystäkään siitä, että nämä injektiot lopetetaan välittömästi ja että monia suuria voittoja saavia rikoksentekijöitä ja rikoskumppaneita, jotka ovat syyllistyneet ennennäkemättömiin rikoksiin ihmisyyttä vastaan, tutkitaan ja asetetaan syytteeseen. Kuvitelkaa, että vielä tälläkin hetkellä Länsi-Ontarion ja Toronton yliopistot vaativat, että opiskelijoita pistetään ja altistetaan tälle sterilisaatiolle, tai he menettävät opintonsa. Hallituksen virkamiehet, jotka määräävät tämän, ovat sodassa viattomia, pahaa-aavistamattomia miehiä, naisia ja lapsia vastaan.

Aiheeseen liittyvä ehdotettu materiaali:

Olen niin kiitollinen kaikille niille, jotka kuulivat kutsun ja levittivät sanaa; monia ihmishenkiä on pelastettu, ja joitakin terveitä lapsia syntyy. Olen myös hyvin surullinen seuratessani tämän vältettävissä olleen katastrofin etenemistä, kun ne meistä, jotka kutsuivat sen esiin, joutuvat taistelemaan vastaan. laitos, joka pyrkii eliminoimaan meidät lääketieteestäja jättää kanadalaisemme puolustuskyvyttömiksi. Me emme anna periksi. Älkää alistuko, liittykää yhteen.

Verkkosivusto Christof Plothe DO:n puhetilaisuuksia varten: https://www.christofplothedo.com

Auta meitä tukemaan vahvaa ja vapaata Kanadaa https://strongandfreecanada.org/

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Klikkaa kuvaa lippujen yksityiskohtia varten
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi