Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Raportti Länsi-Ontarion yliopiston mielenosoituksesta

2 minuutin uutisraportti CHCH

Tohtori Ponesse tohtorin tutkielman eettiset tiedotteet opiskelijoiden tukemiseksi:

Voimme silti tukea opiskelijoita. Kehota yliopiston hallintoa lopettamaan opiskelijoiden, oikeuksien ja vapauksien peruskirjan ja Nürnbergin säännöstön loukkaaminen. Hallintoviranomaisten nimet ja yhteystiedot löytyvät osoitteesta täällä.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi