Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Shoemaker | Pysäytä laukaukset Vigal Toronto päivä 2 raportti

Tohtori Shoemakerin tiivis videoviesti, joka nauhoitettiin Torontossa hänen toisena päivänään valvoa pysäyttää laukaukset ja pelastaa lapset. Todisteet ovat hyvin selviä siitä, että nämä injektiot ovat erittäin haitallisia ja niistä ei ole mitään hyötyä. Jakakaa tämä kiireellisesti kaikille, jotka saattavat vielä harkita näitä covid-injektioita itselleen tai lapsilleen.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi