Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Dr Ponesse | University of Western Ontario vs. Nürnbergin säännöstö

Nürnbergin säännöstön ja Länsi-Ontarion yliopiston ymmärtäminen.

Länsi-Ontarion yliopiston hallinto on nyt rikoskumppani rikoksissa ihmisyyttä vastaan; se on menettänyt kaiken legitimiteetin. He ottavat rahat, jättävät tieteen huomiotta, rikkovat Nürnbergin säännöstöä ja pakottavat nuorisomme mukaan vaaralliseen rikolliseen injektionantokampanjaan uhaten samalla lopettaa heidän koulutuksensa, jos he eivät alistu. Tuetaan opiskelijoita (täällä´s miten), ja rukoilkaa, että ne, jotka ovat vastuussa tästä hallinnollisesta väkivallasta nuorisoamme kohtaan, tekevät parannuksen tai poistuvat kampukselta käsiraudoissa, kun oppilaat palaavat luokkiinsa vapaina ja ilman ruisketta.

Tohtori Julie Ponesse oli eettisen tutkimuksen professori Huron Collegessa Länsi-Ontarion yliopistossa. Syksyllä 2021 tohtori Ponesse näki 20 vuotta kestäneen akateemisen uransa romahtavan, kun hän kieltäytyi noudattamasta yliopistonsa Covid-injektiomääräystä. Hänellä on filosofian tohtorin tutkinto (Western, 2008), jonka erikoisaloja ovat etiikka ja antiikin filosofia, sekä filosofian maisterin tutkinto, johon liittyy yhteistyöerikoistuminen bioetiikkaan Toronton yliopistosta, ja eettisen tutkinnon Georgetownin yliopiston Kennedy Institute of Ethics -instituutista. Tohtori Ponesse protestoi tänään opiskelijoiden ja muiden tukijoiden kanssa U of Western Ontarion kampuksella. 27. elokuuta klo 12.00.

Tässä on tohtori Ponessen esitys Maailman terveysneuvoston yleiskokouksessa 22. elokuuta otsikolla: Nürnberg, tahallinen sokeus ja mitä voimme tehdä sen suhteen.

Nürnbergin laki, tahallinen sokeus ja mitä voimme tehdä asialle tohtori Julie Ponessen kanssa.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi