Tohtori Mark Trozzi

Dr Ponesse | University of Western Ontario vs. Nürnbergin säännöstö

Nürnbergin säännöstön ja Länsi-Ontarion yliopiston ymmärtäminen.

Länsi-Ontarion yliopiston hallinto on nyt rikoskumppani rikoksissa ihmisyyttä vastaan; se on menettänyt kaiken legitimiteetin. He ottavat rahat, jättävät tieteen huomiotta, rikkovat Nürnbergin säännöstöä ja pakottavat nuorisomme mukaan vaaralliseen rikolliseen injektionantokampanjaan uhaten samalla lopettaa heidän koulutuksensa, jos he eivät alistu. Tuetaan opiskelijoita (täällä´s miten), ja rukoilkaa, että ne, jotka ovat vastuussa tästä hallinnollisesta väkivallasta nuorisoamme kohtaan, tekevät parannuksen tai poistuvat kampukselta käsiraudoissa, kun oppilaat palaavat luokkiinsa vapaina ja ilman ruisketta.

Tohtori Julie Ponesse oli eettisen tutkimuksen professori Huron Collegessa Länsi-Ontarion yliopistossa. Syksyllä 2021 tohtori Ponesse näki 20 vuotta kestäneen akateemisen uransa romahtavan, kun hän kieltäytyi noudattamasta yliopistonsa Covid-injektiomääräystä. Hänellä on filosofian tohtorin tutkinto (Western, 2008), jonka erikoisaloja ovat etiikka ja antiikin filosofia, sekä filosofian maisterin tutkinto, johon liittyy yhteistyöerikoistuminen bioetiikkaan Toronton yliopistosta, ja eettisen tutkinnon Georgetownin yliopiston Kennedy Institute of Ethics -instituutista. Tohtori Ponesse protestoi tänään opiskelijoiden ja muiden tukijoiden kanssa U of Western Ontarion kampuksella. 27. elokuuta klo 12.00.

Tässä on tohtori Ponessen esitys Maailman terveysneuvoston yleiskokouksessa 22. elokuuta otsikolla: Nürnberg, tahallinen sokeus ja mitä voimme tehdä sen suhteen.

Nürnbergin laki, tahallinen sokeus ja mitä voimme tehdä asialle tohtori Julie Ponessen kanssa.

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Click image for ticket details
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi