Tohtori Mark Trozzi

"Itse valittu COVID-19 "rokottamaton" kohortti raportoi suotuisista terveysvaikutuksista ja perusteettomasta syrjinnästä maailmanlaajuisessa tutkimuksessa"

Kirjoittajat: Katarina Lindley DO, Naseeba Kathrada MbChB, Katarina Lindley DO

Haluamme kiittää ANH International, Maailman terveysneuvosto tiedemiehiä ja 18 479 ihmistä, jotka pystyivät pitämään puolensa, vastustamaan pakotettuja covidipistoksia ja tukemaan todellista tiedettä. Tähän joukkoon kuuluu myös joitakin täällä olevia lukijoita, jotka liittyivät Vax-kontrolliryhmä kun ilmoitimme siitä vuonna 2021. Nämä yhdistetyt reaalimaailman terveyskokemukset tuottivat suuren tietomäärän tätä ensimmäistä suurta tutkimusta varten.

Lyhyesti sanottuna todellisuus ja rehellinen tiede eivät tue pyrkimystä pistää ihmisiä pistoksiin. "Tulokset viittaavat siihen, että maailman suurimman lääketieteellisen kokeilun ulkopuolelle jättäytyminen, luottaen luonnolliseen immuniteettiin, itsehoitoon lisäravinteiden ja/tai ivermektiinin tai hydroksiklorokiinin avulla, näytti edistävän vakavien sairauksien, sairaalahoidon tai kuoleman vähäistä esiintyvyyttä."

Tutkimus paljastaa myös hallitusten, instituutioiden ja työnantajien harjoittaman perusteettoman syrjinnän ja hyväksikäytön muita kuin geneettisesti muunnettuja ihmisiä kohtaan; monet tutkimukseen osallistuneista menettivät työpaikkansa ja tulonsa.

Sensuurin jälkeen preprint-versio kesäkuussa, tarkistettu asiakirja, jossa arvioidaan tätä 18 500 hengen kansainvälistä kohorttia, johon kuului covid-19-rokottamattomia henkilöitä, on nyt julkaistu. julkaistu International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research -lehdessä..

Katso: ANH Internationalin lähde ja pääsy koko tutkimusraporttiin on täällä..

Voit yhä liittyä Vax-kontrolliryhmä, vahvistaa vapautta olla joutumatta injektion kohteeksi ja edistää tieteellistä todistusaineistoa, jota rikollinen covid-yritys ei halua meidän saavan; eli "mitä tapahtuu ihmisille, jotka eivät alistu pakkoruiskuun, ja miten se vertautuu moniin pakkoruiskun uhreihin".  

Ajan mittaan olemme nähneet luonnollisen immuniteetin rakentamisen syvälliset hyödyt, varhaisen hoidon tehokkuuden, mukaan lukien ivermektiini, ja yhä surullisemmat vaikutukset, joita vääristyneinä pidetyillä covid-injektioilla on uhreihinsa. Näin ollen ennustan, että eteenpäin mentäessä Vax Control -tutkimuksen tulokset tukevat yhä enemmän koviidipistosten lopettamista ja terveellisen elämäntavan ja asianmukaisen koviidihoidon vapauttamista.

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Auta levittämään sanaa:

Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi