Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tecumseh Ontarion vireillä oleva "vapaaehtoinen eristyslaitos" (Voluntary Isolation Facility)

Tässä Trudeaun liberaalikansanedustaja Irek Kuysmierczyk juhlii harhaanjohtavasti "vapaaehtoista eristyslaitosta" suunnitelman hylkäävien, hyvin perillä olevien miesten ja naisten vihaisen väkijoukon edessä.

Tässä on Trudeaun hallituksen ilmoitus päätöksestä haudata kanadalaiset entistä syvemmälle velkaan rakentaakseen kauhistuttavan rakennuksen, jota kansa ei halua:  https://www.canada.ca/en/public-health/news/2022/08/government-of-canada-to-announce-funding-for-a-safe-voluntary-isolation-site-in-windsor-essex.html

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi