Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Patrick Holford | Tallenna IQ & ehkäise Alzheimerin tauti

Näin voimme ehkäistä suurimman osan Alheimerin taudista, pelastaa ihmisen älykkyyden ja pysäyttää sukupolvien välisen ÄO:n laskusuuntauksen.

99% Alzheimerin tauti ei ole geneettinen, ja sitä voidaan ehkäistä. Tohtori Patrick Holfordin tutkijaryhmä Alzheimerin tautitutkimuslaitoksessa Optimaalisen ravitsemuksen instituutti ovat edistyneet merkittävästi aivojen ravitsemuksen ja terveyden ymmärtämisessä sekä Alzheimerin taudin varhaisessa havaitsemisessa ja ehkäisyssä. Tässä tohtori Holford kertoo ensisijaisista aineenvaihdunnallisista ja ravitsemuksellisista ratkaisuista.

Tämä tohtori Patrick Holfordin esitys sisältää huumoria ja kiehtovia oivalluksia ihmisen älykkyydestä. Hän paljastaa, että ihmisen aivojen koko on pienentynyt 10% viimeisten kymmenen tuhannen vuoden aikana, että älykkyysosamäärä laskee jatkuvasti 7% jokaisesta sukupolvesta seuraavaan ja että voimme pysäyttää kehityksen ja pelastaa ihmisen älykkyyden. Me tulemme tarvitsemaan sitä!

Ilmainen kognitiivisten toimintojen testi

Meidät kaikki kutsutaan osallistumaan ja hyötymään ilmaisesta, kätevästä ja kattavasta varhaishavainnointi- ja ennaltaehkäisyohjelmasta, joka käynnistetään osoitteessa www.foodforthebrain.org Kognitiivisten toimintojen testi on maksuton, ja voit alkaa saada henkilökohtaista ohjausta henkisten toimintojemme säilyttämiseksi koko eliniän ajan.   

Alzheimerin tautiin ei ole parannuskeinoa, mutta sitä voidaan ehkäistä. Varhainen havaitseminen, arviointi ja asiantunteva ohjaus ovat avainasemassa. Osallistumista suositellaan kaikille yli 40-vuotiaille.  

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi