Tohtori Patrick Holford | Tallenna IQ & ehkäise Alzheimerin tauti

Näin voimme ehkäistä suurimman osan Alheimerin taudista, pelastaa ihmisen älykkyyden ja pysäyttää sukupolvien välisen ÄO:n laskusuuntauksen.

99% Alzheimerin tauti ei ole geneettinen, ja sitä voidaan ehkäistä. Tohtori Patrick Holfordin tutkijaryhmä Alzheimerin tautitutkimuslaitoksessa Optimaalisen ravitsemuksen instituutti ovat edistyneet merkittävästi aivojen ravitsemuksen ja terveyden ymmärtämisessä sekä Alzheimerin taudin varhaisessa havaitsemisessa ja ehkäisyssä. Tässä tohtori Holford kertoo ensisijaisista aineenvaihdunnallisista ja ravitsemuksellisista ratkaisuista.

Tämä tohtori Patrick Holfordin esitys sisältää huumoria ja kiehtovia oivalluksia ihmisen älykkyydestä. Hän paljastaa, että ihmisen aivojen koko on pienentynyt 10% viimeisten kymmenen tuhannen vuoden aikana, että älykkyysosamäärä laskee jatkuvasti 7% jokaisesta sukupolvesta seuraavaan ja että voimme pysäyttää kehityksen ja pelastaa ihmisen älykkyyden. Me tulemme tarvitsemaan sitä!

Ilmainen kognitiivisten toimintojen testi

Meidät kaikki kutsutaan osallistumaan ja hyötymään ilmaisesta, kätevästä ja kattavasta varhaishavainnointi- ja ennaltaehkäisyohjelmasta, joka käynnistetään osoitteessa www.foodforthebrain.org Kognitiivisten toimintojen testi on maksuton, ja voit alkaa saada henkilökohtaista ohjausta henkisten toimintojemme säilyttämiseksi koko eliniän ajan.   

Alzheimerin tautiin ei ole parannuskeinoa, mutta sitä voidaan ehkäistä. Varhainen havaitseminen, arviointi ja asiantunteva ohjaus ovat avainasemassa. Osallistumista suositellaan kaikille yli 40-vuotiaille.  

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi