Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

James Roguski | WHO:n uhka jatkuu ja se on pysäytettävä

James Roguski jakaa asiantuntija-analyysejä, neuvoja ja resursseja, joiden avulla voi ryhtyä toimiin.

WHO jatkaa työtään kansallisten hallitusten ja perustuslakien kumoamiseksi ja luo samalla maailmanlaajuista diktatuuria "terveyden" nimissä. Globaalit saalistajat käyttävät WHO on heidän kanavansa, jonka kautta he hyväksikäyttävät ja manipuloivat meitä kaikkia.. James Roguski käy läpi heidän asiakirjojaan, varoittaa meitä heidän suunnitelmistaan ja neuvoo meitä toimimaan WHO:n pysäyttämiseksi.

Elokuun 21. päivän live-tapahtuman yksityiskohdat:

Huomenna 21. elokuuta 2022 klo 9.00 EDT on myös tämä tapahtuma, jossa James Roguski, Shabnam Palesa Mohamed ja tohtori Rima Laibow puhuvat: "Vaadi takaisin terveytesi, vapautesi ja kansallinen suvereniteettisi WHO:lta". Tässä on linkki rekisteröityä ja osallistua webinaariin sunnuntaina 21. elokuuta 2022 klo 9.00 EDT: https://event.webinarjam.com/register/5/lqov4bn

WHO on pysäytettävä. Tässä on lisätietoja ja resursseja.  

Lisätietoja James Roguski:

Pyydetään kaikkia poliitikkoja, valtioita ja vaikuttajia poistumaan WHO:sta, lakkauttamaan sen toiminta, tutkimaan sitä ja asettamaan se syytteeseen.

Odottakaa lisää päivityksiä ja toimintasuunnitelmia maailmamme, elämiemme ja vapautemme pelastamiseksi WHO:n häijyltä agendalta.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi