"Pysäyttäkää laukaukset!" - 42 lääkäriä 9 minuutissa

Auttakoon tämä video meitä herättämään enemmän viattomia ihmisiä, pelastamaan enemmän ihmishenkiä ja palauttamaan oikeudenmukaisuuden.

Ne ajat, jolloin meitä oli vain muutama, jotka puhuivat ääneen, ovat ohi. Koko Kanadassa ja koko maailmassa on valtava joukko rehellisiä tiedemiehiä ja lääkäreitä, jotka kertovat totuuden ja taistelevat injektioiden lopettamiseksi.

Nämä pistokset eivät ole rokotteita, vaan vaarallisia geneettisiä injektioita, joihin on lisätty salaperäisiä salaperäisiä ainesosia. Tiukan määritelmän mukaan ne ovat "bioaseita" (ks. yksi ja kaksi). Haittavaikutus- ja kuolemantapaustilastot ovat huikeat (ks. yksi ja kaksi).

On järkyttävää, että vielä ei ole tehty joukkopidätyksiä, jotka koskevat henkilöitä, jotka ovat monissa viroissa hallituksissa ja muissa instituutioissa, sekä jatkavat todellisen tieteen sivuuttamista, valehtelevat yleisölle ja työntävät tätä myrkkyä eteenpäin; jopa määräävät, että ihmiset saavat ruiskutettua sitä.. Samat tekijät ovat vastuullisten lääkäreiden vainoaminen laittomasti, tutkijat ja muut, jotka ylläpitävät etiikka, vala ja tieteellinen rehellisyys.

Jakakaa tämä video erityisesti viattomille ihmisille, jotka uskovat dinosaurusmediaa ja luulevat, että vain muutamat lääkärit vaativat injektioiden lopettamista.

"Stop the shots!" Tohtori Marivic Villa, tohtori Michael Uphues, tohtori Kat Lindley, tohtori Bob Apter, tohtori Mary Talley Bowden, tohtori Paul Alexander, tohtori Peter McCullough, tohtori Avani Gupta, tri. Bruce Boros, tohtori Myhuong Nguyen, tohtori Ben Marble, tohtori Pierre Kory, tohtori Chris Shoemaker, tohtori Grams, tohtori James A. Thorp, tohtori Sally Priester, tohtori Sally Priester, tohtori Lynnell Lowry, tohtori Chris Hall, tohtori Fynn, tohtori Rob Lowry, tri. Moon, tohtori Steve Latulippe, tohtori Molly Rutherford, tohtori Calvin Blount, tohtori Erin Greer, tohtori Bryan Tyson, tohtori Mollie James, tohtori Terry Lakin, tohtori Claire Zengerle, tohtori Anthony, tohtori Angie Farella, tohtori J. Fynn, tri. Aaron Williams, tohtori Debra Viglione, tohtori Avery Brinkley, tohtori Neelu, tohtori Villa, tohtori John Witcher, tohtori Sonya Naryshkin, tohtori David Vella, tohtori Sigoloff, tohtori Bryan Ardis, tohtori Judy Mikovitz.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi