Tohtori Mark Trozzi

Dan Hartman | Poika Sean (17) kuoli 1 kuukausi "rokotuksen" jälkeen.

Seanin isä Dan Hartman kertoo katumuksestaan, tuskastaan, kiitollisuudestaan ja vihastaan.

Dan Hartman ei halua, että muut vanhemmat joutuvat kärsimään lastensa menetyksestä. Hän ei halua, että muut nuoret kuolevat tarpeettomasti. Hän haluaa kiittää totuutta kertovia lääkäreitä, jotka vastustavat rikollista covidien agendaa ja pelastavat kaikki, jotka voimme. Dan haluaa myös, että monet osasyylliset lääkärit tekevät parannuksen, puhuvat ääneen ja lopettavat pistokset.  

Tässä on Dan Hartmanin intensiivinen, sydäntäsärkevä 5 minuutin esitys heinäkuun 5. päivän tapahtumasta, jossa hän puhui minun ja muiden kanadalaisten covid truth -lääkäreiden ja -aktivistien sekä muiden injektioiden uhrien kanssa.

Vastauksia Seanille

Sean Hartman oli isänsä silmäterä. Hän oli täysin terve 17-vuotias poika, joka rakasti jääkiekkoa. Elokuun 25. päivänä nuorelle Seanille ruiskutettiin Pfizerin geenikokeilu. Seanille ja hänen isälleen kerrottiin, että kyseessä oli rokote, että se oli turvallinen ja tehokas ja että se oli annettava hänelle, jotta hän voisi jatkaa jääkiekon pelaamista. Hänelle valehdeltiin ja hänet pakotettiin.

Elokuun 29. päivänä Sean tuotiin päivystyspoliklinikalle, jossa hänellä oli kipuja ja ihottumaa. Hänet kotiutettiin kotiin advililla. "Rokotteen" haittatapahtumasta ei raportoitu; se on väärin, mutta se on helposti selitettävissä Kanadassa, jossa lääkärit menettävät toimilupansa, jos he yrittävät raportoida rokotteen haittavaikutuksista.  

Syyskuun 27. päivänä Sean löydettiin kuolleena huoneestaan. Kuolinsyytä ei todettu. Hänen ruumiinavauksessaan ei tehty immunoflooresenssivärjäystä piikkiproteiinille. Jonkin asian löytämättä jättäminen on helppoa; älä etsi sitä.

Tässä Seanin isä Dan kertoo Seanin kuoleman karusta todellisuudesta ja elämästä ilman häntä.

Tämä oli osa 5. heinäkuuta 2022 järjestettyä tapahtumaa nimeltä Then They Came For The Canadians Part 2. Tilaisuudessa puhuivat myös kanadalaiset eettiset koviidit lääkärit. Siihen kuuluivat tohtorit Hoffe, Luchkiw, Malthouse, Shoemaker, Trozzi, Killian ja Fourchalk.

Tässä on koko tapahtuma, jossa kunkin puhujan osa on aikaleimattu.

Linkit:

Ruumiinavaukset paljastavat, että covid-injektiot aiheuttivat kuoleman jopa vuoden ajan injektion jälkeen. Toinen video tässä viestissä:

Tohtori Cole ja immunoflooresenssivärjäys piikkiproteiinimyrkytyksen varalta.

Se on bioase:

Kanadan peittely:

Lasten pakottaminen:

Ei turvallinen eikä tehokas:

He tietävät:

Järkyttävät lasten ruiskukuolematilastot.

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi