Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Meryl Nass | Geenipistokset ja bioaseet

Maailman terveysneuvoston yleiskokouksesta 20220801

Tohtori Meryl Nass on sisätautien erikoislääkäri, jolla on pitkä ja menestyksekäs ura. Tohtori Nass on antanut kuusi todistajanlausuntoa kongressissa ja todistanut lainsäätäjille eri puolilla Amerikkaa ja Kanadaa bioterrorismista, Persianlahden sodan oireyhtymästä sekä rokotteiden turvallisuudesta ja toimeksiannoista. Hän on konsultoinut Maailmanpankkia, Government Accountability Officea, Kuuban terveysministeriötä ja Yhdysvaltain kansallisen tiedustelupalvelun johtajaa biologisen sodankäynnin ja pandemioiden ennaltaehkäisystä, tutkimisesta ja lieventämisestä.

Tammikuussa 2022 hän sai covid era -palkinnon eettisestä ja tieteellisestä rehellisyydestä; eli hänen lääkärinlupansa peruutettiin covid-"väärän tiedon" vuoksi.

Tohtori Nass esiintyi 1. elokuuta Maailman terveysneuvoston yleiskokouksessa. Tohtori Tess Lawrie haastatteli häntä biologisesta sodankäynnistä, toimintakyvyn parantamisesta, covid-19:stä ja niin sanotuista covid-"rokotteista".

Lue lisää tohtori Nassista hänen kotisivultaan. anthraxvaccine.blogspot.com ja hänen Substack.

Kiitos hyödyntämisestä, jakamisesta ja tukemalla ... Maailman terveysneuvosto.

Sinut on lämpimästi kutsuttu osallistumaan viikoittaisiin yleiskokouksiin suorana lähetyksenä. täällä klo 14.00 EDT joka maanantai.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi