Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Bhakdi | Maailman varoittaminen ja lääkärien varoittaminen

"Kaikkien aikojen suurin ajateltavissa oleva ihmisen aiheuttama katastrofi."

Tässä on professori Sucharit Bhakdin viimeisin tiivis kahden minuutin varoitus meille kaikille. Hän vetoaa erityisesti lääkäreihin, jotta he heräisivät ja lopettaisivat kaiken yhteistyön covidien agendassa ja geneettisissä injektioissa.

Professori Sucharit Bhakdi on julkaissut yli kolmesataa artikkelia virologian, immunologian, bakteriologian ja parasitologian aloilla. Hän on saanut 11 tieteellistä palkintoa sekä Rheinland-Pfalzin ansiomerkin. Vuosina 1990-2012 professori Bhakdi oli Medical Microbiology and Immunology -lehden päätoimittaja.

Lisää tohtori Bhakdilta:

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi