Tohtori Bhakdi | Maailman varoittaminen ja lääkärien varoittaminen

"Kaikkien aikojen suurin ajateltavissa oleva ihmisen aiheuttama katastrofi."

Tässä on professori Sucharit Bhakdin viimeisin tiivis kahden minuutin varoitus meille kaikille. Hän vetoaa erityisesti lääkäreihin, jotta he heräisivät ja lopettaisivat kaiken yhteistyön covidien agendassa ja geneettisissä injektioissa.

Professori Sucharit Bhakdi on julkaissut yli kolmesataa artikkelia virologian, immunologian, bakteriologian ja parasitologian aloilla. Hän on saanut 11 tieteellistä palkintoa sekä Rheinland-Pfalzin ansiomerkin. Vuosina 1990-2012 professori Bhakdi oli Medical Microbiology and Immunology -lehden päätoimittaja.

Lisää tohtori Bhakdilta:

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Ole hyvä ja tue missiotamme

Arvostamme suuresti lahjoituksianne. Lahjoituksenne auttavat meitä ylläpitämään yhä moninaisempia, näkyviä ja näkymättömiä ponnisteluja terveyden, ihmisarvon, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi.

Tohtori Trozzin uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi