Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Afrikka nousee ylös Covid-hyypiöitä vastaan

Shabnam Palessa Mohamed selittää, ja hänellä on oivalluksia meille kaikille.

Afrikka on maapallon vähiten ruiskutettu maanosa. Tohtori VandenBosschen mielestä he ovat viimeinen toivo laumaimmuniteetin saamiseksi SARS-C0V2:ta vastaan ihmisten keskuudessa. Säälittävät isot lääketehtaat ovat vuosikymmenien ajan käyttäneet afrikkalaisia hyväksi ja tehneet niillä kokeita enemmän kuin useimmat meistä, joten afrikkalaiset ovat viisaampia ja vähemmän luottavaisia Gatesia, Tedrosia, WHO:ta, GAVI:ta ja muita kovan luokan hyypiöitä kohtaan.  

Shabnam Palessa Mohamed on rakas ja arvostettu ystäväni. Olemme läheisiä työtovereita taistelussa maailmanlaajuisten saalistajien syrjäyttämiseksi ja ihmisoikeuksien ja oikeusvaltion palauttamiseksi. Hän on kollegani ohjauskomitean jäsenr of the Maailman terveysneuvostosekä WCH:n laki- ja aktivismikomitean puheenjohtajana, jonka jäsenenä toimin. Hän on lakimies, sovittelija, palkittu aktivisti ja toimittaja, African Sovereignty Coalitionin perustaja, Transformative Health Justice -järjestön toimitusjohtaja, Transformative Health Justice -järjestön toiminnanjohtaja ja Transformative Health Justice -järjestön toiminnanjohtaja. Lasten terveyden suojelu Afrikassaja paljon muuta.

Tässä keskustelussa Alex Newmanin kanssa Uusi amerikkalainenShabnam selittää, että afrikkalaiset ovat heräämässä vaarallisiin suunnitelmiin, joita Big Pharma ja yhden maailmanjärjestyksen joukko ajavat. Afrikkalaiset suhtautuivat jo ennestään epäilevästi hallituksiin, kansainvälisiin järjestöihin ja yritysten kolonialisteihin, mutta COVID-pandemia on lisännyt tätä heräämistä. Globalistiset instituutiot taistelevat silti vastaan ja pyrkivät heikentämään Afrikan kansojen itsemääräämisoikeutta. Mohamed auttaa johtamaan laajaa koalitiota eri puolilla maanosaa, joka paljastaa pahuuden ja torjuu sen.

Mohamedin oivallukset ja esimerkki voivat palvella meitä kaikkia. Hän selittää, että nykyisessä sodassa ei ole kyse maata vastaan, vaan enemmistö meistä joutuu hyökkäyksen kohteeksi, ja meidän on syrjäytettävä ja asetettava syytteeseen hyvin pieni määrä pahoja toimijoita, kuten Gates, Fauci, Tedros, Schwabb ja heidän kätyriensä, jotka toimivat hallituksissa ja instituutioissa ympäri maailmaa.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Mit dem Absenden dieses Formulars erklären Sie sich damit einverstanden, Marketing-E-Mails von Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/ zu erhalten. Sie können Ihre Zustimmung zum Erhalt von E-Mails jederzeit widerrufen, indem Sie den SafeUnsubscribe®-Link verwenden, der sich am Ende jeder E-Mail befindet. E-Mails werden von Constant Contact verwaltet
fiSuomi