Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

100% Älä luota Covidin tekijöihin

Tästä kaikki rehelliset asiantuntijat ovat samaa mieltä

Tieteessä voi sukeltaa äärettömän syvälle mihin tahansa, myös covidiin. Keskusteltavaa ja löydettävää riittää. Olen viettänyt kaksi vuotta uppoutuen tähän ja vuorovaikutuksessa rehellisten eettisten huippututkijoiden, lääkäreiden ja muiden asiantuntijoiden kanssa ympäri maailmaa. Vaikka on asioita, joita teoretisoimme, joista keskustelemme ja joista opimme edelleen, olemme kaikki samaa mieltä tästä: nämä injektiot ovat bioaseita, eikä meidän pitäisi koskaan luottaa covid-agendan toteuttajiin muuta kuin käsirautoja ja silmukoita.  

Ei injektioita, ei pyyhkeitä, ei naamareita, ei neuvoja... En hyväksyisi WHO:lta edes laastaria.

Toivottavasti se on jakamisen arvoinen. Tehtävämme on pelastaa ihmishenkiä ja pysäyttää saalistajat.

Lisämateriaali:

Maailman terveysjärjestö WHO on helvetin rikollisten kanava, jota käytetään hyväksikäyttöön, varastamiseen ja tappamiseen.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi