Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Älä koskaan unohda sitä, mitä he haluavat sinun unohtavan.

Yksi tarkka ja kova minuutti Samantha Marikan kanssa

Kovidien rikoksiin ihmiskuntaa vastaan syyllistyneet luulevat, että meillä on kultakalan muisti. He luottavat siihen. He valehtelevat toistuvasti ja kieltävät sanomansa ja tekemänsä asiat. Tässä on yksi intensiivinen minuutti erittäin fiksulta nuorelta naiselta, Samantha Marikalta. Samantha puhuu USA:n näkökulmasta, mutta meillä on näitä sivilisaatiorikollisia kaikissa maissamme. Heidän on aika kohdata oikeus, ja meidän on aika päästä heistä eroon ja rakentaa parempi tulevaisuus.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Mit dem Absenden dieses Formulars erklären Sie sich damit einverstanden, Marketing-E-Mails von Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/ zu erhalten. Sie können Ihre Zustimmung zum Erhalt von E-Mails jederzeit widerrufen, indem Sie den SafeUnsubscribe®-Link verwenden, der sich am Ende jeder E-Mail befindet. E-Mails werden von Constant Contact verwaltet
fiSuomi