Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tapaa tohtori Jeff Matheson, Maryann Gebauerin kanssa

Rehellinen , fiksu , mielenkiintoinen ja maanläheinen Ontarion lääkäri.

Minulla on ilo tuntea tohtori Matheson. Pidän suuresti hänen älykkyydestään, nöyryydestään ja suorasukaisesta viestintätyylistään. Hän on piikitön, rehellinen, Nürnbergin sopimuksen mukainen lääkäri, jonka kriittinen ajattelu, itsekunnioitus ja sananvapaus ovat kaikki ennallaan. Uskon, että nautitte tästä 16 minuutin mittaisesta tohtori Mathesonin ja Maryann Gebauerin haastattelusta.

Kuten monet muutkin eettisesti toimivat lääkärit neuvostoaikana, myös tohtori Matheson on joutunut kompromisseja tekevien lääketieteen sääntelyviranomaisten hyökkäyksen kohteeksi (ks. yksi ja kaksi), ja dinosaurusmedian lihanukkeja. Tässä on National Postin veronmaksajien rahoittamien propagandistien hittiartikkeli:

https://nationalpost.com/news/canada/ontario-doctor-suspended-for-spreading-covid-disinformation-latest-in-string-of-pandemic-defying-mds

Tässä hieman tietoa National Postista:

Kiitos Maryann Gebauerille tästä hienosta tohtori Mathesonin haastattelusta. Löydät lisää hänen hienoa työtään täältä: https://www.bitchute.com/channel/Ea7WpUeQIdrA/

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi