Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Albertan johtava kuolinsyy on "tuntematon".

Pistoksen vuonna 2021 kuolemantapaukset lisääntyivät kaikkialla maailmassa, mutta Albertassa uusi kuolinsyy on kuulemma "tuntematon". Pistokset ovat "turvallisia ja tehokkaita" - eivät.

Ennen vuotta 2019 Albertan vuotuisissa kuolemansyytilastoissa ei ollut edes luokkaa "tuntematon syy", mutta vuonna 2021 se on muka "johtava kuolinsyy".   

VAERS, Yhdistyneen kuningaskunnan tiedot ja muut terveysalan tietolähteet eri puolilta maailmaa osoittavat kaikki, että ylimääräisten kuolemantapausten määrä on kasvanut valtavasti, ei silloin, kun covidia alettiin käyttää, vaan pikemminkin pakkoruiskutuskampanjoiden joukkokäynnistämisen myötä. 

USA:n henkivakuutusanalyytikot raportoivat 60% - 80% lisääntyneistä kuolemantapauksista. nuorissa väestöryhmissä. Sama pätee Kanadassa. Tämä on historiallisesti ennenkuulumatonta, jopa sodan aikana.. Todellisuuden lannistumatta, lihanuket kutsuvat edelleen geneettinen bioase injektiot "turvallisia ja tehokkaita rokotteita".

Injektioita tyrkytetään edelleen yleisölle. hallitukset, lääketieteen sääntelyviranomaiset, ja dinosaurusmedia.

Nyt Albertassa on ilmennyt erittäin epäilyttävä tilastollinen poikkeama. Provinssin kuolemansyytilastoissa mainitaan nyt johtavaksi kuolinsyyksi "muut huonosti määritellyt ja tuntemattomat kuolemansyyt".

Perverssi kyllä, pakkoruiskujen haittavaikutuksia ei edes mainita kymmenen tärkeimmän joukossa, paitsi jos se on osa numeroa 10, joka on "tahaton myrkytys". Lääkäreitä vastaan hyökätään kaikkialla maassa, jos he edes yrittävät ilmoittaa pistosten aiheuttamista haittavaikutuksista ja kuolemantapauksista.   

Täältä voit tutustua tai ladata tiedot itse. Albertan maakunnan kuolemansyytiedot vuosilta 2001-2021:

Tässä on hienoa kaasuvalaistusta tästä aiheesta verorahoilla rahoitettujen propagandistien toimesta CTV-uutisissa:  https://calgary.ctvnews.ca/deaths-with-unknown-causes-now-alberta-s-top-killer-province-1.5975536

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi