Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Todisteiden hautaaminen

"Rokotetut" kanadalaiset kärsivät eniten Covidista

Sallikaa minun jakaa 7 minuuttia tietoja ja uutisia Ontariosta ja Kanadasta. On hyvin tärkeää, että olemme tietoisia tietyistä tosiasioista, jotta voimme estää itseämme ja muita joutumasta harhaan ja tekemästä erittäin huonoja päätöksiä.

Ihmisillä, jotka on pakotettu ottamaan covid-19-injektioita, on enemmän tapauksia, sairaalahoitoja ja kuolemantapauksia, jotka johtuvat covidista. Sen sijaan, että Kanadan hallitus reagoisi asianmukaisesti, se suunnittelee loputtomia injektioita, kun taas Ontarion maakuntahallitus hautaa todisteet.  

Ympäri maailmaa pistokset aiheuttavat sairauksia ja kuolemia monista syistä, mukaan lukien covid, mutta ohjelman toteuttajat johtavat yleisöä harhaan, jotta se ottaisi lisää pistoksia, ja syyttävät samalla ongelmasta "rokottamattomia".

Kiitos opiskelusta, jakamisesta ja tukemalla työmme. 

-Mark Trozzi MD

Linkit:

  1. Jessica Rose substack -artikkeli: Ontarion sairaalahoitotiedot rokotustilanteen mukaan. Jos sinut on ROKOTETTU (se on verbi), sinut on ROKOTETTU.
  2. Kanadalainen sairaanhoitaja paljastaa huijauksen: Ruiskutettu, mutta ei "rokotettu"... vielä.
  3. CA:n terveysministeri Duclos julistaa ikuiset Covid-injektiot. Tämä on pahaenteistä. Pistokset ovat sairaus, eivät parannuskeino.
  4. Nuorille

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi