Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Ryan Cole. Maailma on piikitetty

Yksityiskohtainen ja tiivis selvitys ihmiskunnan piikkiproteiinimyrkytyksestä injektion avulla.

Tohtori Cole on kiistatta yksi maailman johtavista asiantuntijoista, joka tutkii niin sanottujen covid-"rokotteiden" vaikutuksia ihmiskehoon. Hän on harras patologi, joka on tutkinut asiaa intensiivisesti mikroskoopilla. Tässä on hänen poikkeuksellinen ja ajantasainen selvityksensä yksityiskohdista, jotka hän esitteli Maailman terveysneuvoston yleiskokoukselle 4 päivää sitten 25. heinäkuuta 2022. Tohtorit Pierre Kory ja Paul Marik ovat maailman asiantuntijoita tämän myrkytyksen hoidossa; he osallistuvat tohtori Colen kanssa kyselytunnille.

Linkit:

Osallistuminen viikoittaisiin WCH:n yleisten asioiden kokouksiin: 

Maailman terveysneuvoston tukeminen: 

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi