Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Pierre Kory. Miten auttaa "rokotteen" loukkaantuneita.

Kyllä, maailma on "piikitetty"; miten me puhdistamme ja hoidamme vahingot?

Parhaista ponnisteluistamme huolimatta monia ystäviämme ja perheenjäseniämme on petetty ja pakotettu ottamaan geneettisiä injektioita. Nämä injektiot saavat kehon myrkyttämään itsensä sisäisesti tuottamalla äärimmäisen myrkyllistä aseeksi muunnettua koronaviruksen piikkiproteiinia. Tohtori Ryan Cole kattoi tämän hyvin, kuten jaoimme kaksi päivää sitten.

Siirrytään nyt patologiasta hoitoon. Tohtori Pierre Kory on Front Line COVID-19 Critical Care Alliance -järjestön (FLCCC) puheenjohtaja ja toinen perustaja. FLCCC on ollut edelläkävijä covidin laillisessa hoidossa. Nyt Kory ja hänen kollegansa ovat edelläkävijöitä injektioiden toksisten vaikutusten hoidossa. Tämä tohtori Koryn luento tuo meidät kaikki ajan tasalle nykyisestä tieteestä, jolla ruiskujen uhreja voidaan auttaa.

Tämä on muokattu segmentti 25. heinäkuuta 2022 julkaistavasta viikoittainen suora yleiskokouksen kokous of the Maailman terveysneuvosto.

Linkit:

Osallistuminen viikoittaisiin WCH:n yleisten asioiden kokouksiin:

Maailman terveysneuvoston tukeminen:

Tohtori Pierre Coryn klinikka:

Niin kutsuttujen "rokotteiden" vaarallisen tieteen ymmärtäminen:

Tukemalla tehtäväämme täällä drtrozzi.org-sivustolla (erittäin tervetullutta):

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi