Tohtori Pierre Kory. Miten auttaa "rokotteen" loukkaantuneita.

Kyllä, maailma on "piikitetty"; miten me puhdistamme ja hoidamme vahingot?

Parhaista ponnisteluistamme huolimatta monia ystäviämme ja perheenjäseniämme on petetty ja pakotettu ottamaan geneettisiä injektioita. Nämä injektiot saavat kehon myrkyttämään itsensä sisäisesti tuottamalla äärimmäisen myrkyllistä aseeksi muunnettua koronaviruksen piikkiproteiinia. Tohtori Ryan Cole kattoi tämän hyvin, kuten jaoimme kaksi päivää sitten.

Siirrytään nyt patologiasta hoitoon. Tohtori Pierre Kory on Front Line COVID-19 Critical Care Alliance -järjestön (FLCCC) puheenjohtaja ja toinen perustaja. FLCCC on ollut edelläkävijä covidin laillisessa hoidossa. Nyt Kory ja hänen kollegansa ovat edelläkävijöitä injektioiden toksisten vaikutusten hoidossa. Tämä tohtori Koryn luento tuo meidät kaikki ajan tasalle nykyisestä tieteestä, jolla ruiskujen uhreja voidaan auttaa.

Tämä on muokattu segmentti 25. heinäkuuta 2022 julkaistavasta viikoittainen suora yleiskokouksen kokous of the Maailman terveysneuvosto.

Linkit:

Osallistuminen viikoittaisiin WCH:n yleisten asioiden kokouksiin:

Maailman terveysneuvoston tukeminen:

Tohtori Pierre Coryn klinikka:

Niin kutsuttujen "rokotteiden" vaarallisen tieteen ymmärtäminen:

Tukemalla tehtäväämme täällä drtrozzi.org-sivustolla (erittäin tervetullutta):

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

1 kommentti

  1. Meillä on hienoja lääkäreitä, jotka puolustavat totuutta. He jatkavat siitä huolimatta, mitä CPSO tekee heille. Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että jokainen lääkäri, joka osallistuu tähän mielettömyyteen, maksaa jonain päivänä suuren hinnan, eikä siitä ole pakotietä. Tohtori Trozzi on loistava esimerkki siitä, mitä lääkäreiden pitäisi tehdä... "Älä tee pahaa", ja hän tekee sen myötätuntoisesti.
    Kiitos teille kaikille tämän työn jatkamisesta, emme unohda teitä.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi