Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Geneettinen pelleily: vaarallinen kokeilu ja liiallinen yksinkertaistaminen

Tohtori Rob Verkerk PhD ja tohtori Mark Trozzi MD

Tohtori Rob Verkerkillä on syvällinen tieteellinen tietämys ja syvä kunnioitus luontoa kohtaan. Hän on perustaja Alliance for Natural Health International. Suosittelen lämpimästi tohtori Verkerkiä ja ANH Internationalia hyvänä lähteenä terveysneuvonnalle, joka perustuu yksityiskohtaiseen tutkimukseen ja viisauteen.

Tässä on harvinainen ja erityinen fyysisesti henkilökohtainen keskustelu tohtori Verkerkin ja minun välillä.

Samalla kun Gates, Fauci, Tedros ja muut suurten lääketehtaiden säälittävät kätyrit edistävät vaarallisia geneettisen tieteen liiallista yksinkertaistamista ja vandalisoivat ihmisbiologiaamme, tohtori Verkerk selittää monimutkaisuutta, mysteerejä ja syitä varovaisuuteen.

H2H-podcast Rob Verkerk PhD:n kanssa | keskustelussa MD Mark Trozzin kanssa Osa 1

Aiheeseen liittyvät linkit:

Kiitos, että opiskelette, jaatte ja tuette tehtäviämme osoitteessa ANH International ja DrTrozzi.org pysäyttää globaalit saalistajat ja auttaa sen sijaan luomaan terve, tervejärkinen ja vapaa tulevaisuus meille kaikille.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi