Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Geneettinen pelleily: vaarallinen kokeilu ja liiallinen yksinkertaistaminen

Tohtori Rob Verkerk PhD ja tohtori Mark Trozzi MD

Tohtori Rob Verkerkillä on syvällinen tieteellinen tietämys ja syvä kunnioitus luontoa kohtaan. Hän on perustaja Alliance for Natural Health International. Suosittelen lämpimästi tohtori Verkerkiä ja ANH Internationalia hyvänä lähteenä terveysneuvonnalle, joka perustuu yksityiskohtaiseen tutkimukseen ja viisauteen.

Tässä on harvinainen ja erityinen fyysisesti henkilökohtainen keskustelu tohtori Verkerkin ja minun välillä.

Samalla kun Gates, Fauci, Tedros ja muut suurten lääketehtaiden säälittävät kätyrit edistävät vaarallisia geneettisen tieteen liiallista yksinkertaistamista ja vandalisoivat ihmisbiologiaamme, tohtori Verkerk selittää monimutkaisuutta, mysteerejä ja syitä varovaisuuteen.

H2H-podcast Rob Verkerk PhD:n kanssa | keskustelussa MD Mark Trozzin kanssa Osa 1

Aiheeseen liittyvät linkit:

Kiitos, että opiskelette, jaatte ja tuette tehtäviämme osoitteessa ANH International ja DrTrozzi.org pysäyttää globaalit saalistajat ja auttaa sen sijaan luomaan terve, tervejärkinen ja vapaa tulevaisuus meille kaikille.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Ole hyvä ja tue missiotamme

Arvostamme suuresti lahjoituksianne. Lahjoituksenne auttavat meitä ylläpitämään yhä moninaisempia, näkyviä ja näkymättömiä ponnisteluja terveyden, ihmisarvon, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi.

Tohtori Trozzin uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi