Tohtori Mark Trozzi

Covid-ruiskeet saavat Conterna-myrkyn näyttämään Flintstone-vitamiineilta.

Synnytyslääkäri, gynekologi ja tutkija tohtori Thorp hälyttää.

Tohtori Thorp on laillistettu synnytys- ja naistentautien erikoislääkäri sekä laillistettu äitiys- ja sikiöpsykologian erikoislääkäri. Hän on julkaissut laajasti yli 43-vuotisen uransa aikana, palvellut Yhdysvaltain ilmavoimissa synnytyslääkärinä, toiminut arvostelijana tärkeimmissä lääketieteellisissä lehdissä, toiminut ABOG:n tutkijana, toiminut äitiyssikiölääketieteen yhdistyksen johtokunnassa ja todistanut asiantuntijatodistajana Yhdysvaltain senaatissa sikiön kohtelusta potilaana.

Tohtori Thorp puhui Maailman terveysneuvoston yleiskokouksessa 11. kesäkuuta 2022:

Yllä oleva video on editoitu pätkä viikoittaisesta suorasta yleiskokouksesta 11. heinäkuuta 2022. Viikoittaiset kokouksemme ovat johdonmukainen puolueettoman ja todellisen tiedon lähde, jonka toimittavat huippuasiantuntijat ympäri maailmaa. Olet tervetullut mukaan joka maanantai klo 14.00 EDT täällä: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom

Sillä välin...

Tohtori Lynn Murphy-Kaulbeck

Todellisuuden ja moraalin vastakohtana tässä on rivistö oletettuja "raskaudenhoidon tarjoajia" kotiprovinssistani Ontariosta. Tässä he peittävät kätensä sikiön ja äidin verellä rohkaisemalla raskaana olevia naisia pistämään itsensä: https://vimeo.com/showcase/covid19pregnancy

Entä tämä "asiantuntija"? Kun häneltä kysytään: "Lynn Murphy-Kaulbeck New Brunswickin Monctonin sairaalasta ja PerinatalNB:n lääketieteellinen johtaja vastasi: "Sanalla sanoen: kyllä." Tässä on tämä tarina ja lisää Kanadan valtion propagandistisen CBC:n mainostamaa myrkkyruisketta raskaana oleville naisille.

Lisää aiheeseen liittyvää materiaalia:

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Klikkaa kuvaa lippujen yksityiskohtia varten
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi