Syvällinen sukellus covidien rikoksiin ihmisyyttä vastaan

Potilaan pettäminen: The Corruption of Healthcare, Informed Consent and the Physician-Patient Relationship.

Tämä yksityiskohtainen artikkeli, jonka toinen kirjoittaja on jonka on laatinut 19 huippulääkäriä ja asianajajaa, vaatii lopulta syytteen nostamista monia korkeissa viroissa toimivia novisirikollisia vastaan. Tämä koskee myös lääketieteen sääntelyviranomaisia, kuten lääkärien ja kirurgien kollegioita, jotka ovat vainonneet monia hyviä lääkäreitä, mukaan lukien minua itseäni, minkä tahansa sellaisen toiminnan tai sanan vuoksi, joka vastustaa rikollista covidien agendaa. Tämän erinomaisen artikkelin kirjoittajiin kuuluvat James Thorp, Thomas Renz, Christiane Northrup, Charles Lively, Peter Breggin, Richard Bartlett, Neil Karrow, Steve Kirsch, James Welsh, Phil Euell, Ryan Cole, Jeff Childers, Bryan Ardis, Benjamin Marble, Eric Feintuch, kanadalainen tohtori Daniel Nagase, Richard Urso, Paul E. Marik ja Peter A. McCullough. Lähde The Gazette of Medical Sciences

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Ole hyvä ja tue missiotamme

Arvostamme suuresti lahjoituksianne. Lahjoituksenne auttavat meitä ylläpitämään yhä moninaisempia, näkyviä ja näkymättömiä ponnisteluja terveyden, ihmisarvon, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi.

Tohtori Trozzin uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi