Tohtori Mark Trozzi

Inspiraatiota ja oivalluksia. Kanadan marginaalinen enemmistö ja intialainen tohtori Vandana Shiva. 5 minuuttia

Me olemme kahdeksan miljardia kunnollista ihmistä, joita muutama tuhat säälittävää ahnetta pahaa ihmistä on pettänyt, myrkyttänyt ja ryöstänyt. Tässä visuaalista inspiraatiota Kanadan Marginaalinen enemmistö. 

Tyrannia ei ole uutta

Rikollinen covid-yritys on saavuttanut uuden pohjan pahoinpitelemällä ja myrkyttämällä viattomia ihmisiä, samalla kun se varastaa resurssejamme ja käyttää tyrannimaista valtaa, mutta tämä ei ole uutta. Tohtori Vandana Shiva selittää:

Meitä on monta. Heitä on vähän. Me nousemme ylös, kukistamme tämän pahan joukon ja otamme maailmamme takaisin...

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Auta levittämään sanaa:

Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi

Tohtori Vandana Shiva

Tohtori Vandana Shiva, maailmankuulu ympäristöajattelija, aktivisti, feministi, tieteenfilosofi, kirjailija ja tiedepolitiikan puolestapuhuja, on Intian Navdanya Research Foundation for Science, Technology and Ecology -säätiön perustaja ja Navdanya Internationalin puheenjohtaja. Hän opiskeli fyysikoksi Punjabin yliopistossa ja väitteli tohtoriksi aiheesta "Hidden Variables and Non-locality in Quantum Theory" Länsi-Ontarion yliopistossa Kanadassa. Myöhemmin hän siirtyi tieteen, teknologian ja ympäristöpolitiikan monitieteiseen tutkimukseen, jota hän teki Intian tiedeinstituutissa ja Intian johtamisinstituutissa Bangaloressa, Intiassa. Vuonna 1982 hän perusti Research Foundation for Science, Technology and Ecology (RFSTE), riippumattoman tutkimuslaitoksen, joka käsittelee aikamme merkittävimpiä ekologisia ongelmia, ja kaksi vuotta myöhemmin Navdanya ("yhdeksän siementä") -liikkeen, joka puolustaa luonnon monimuotoisuutta ja pienviljelijöitä. Vuonna 2011 hän perusti Navdanya Internationalin Italiaan ja on puheenjohtaja kansainvälisessä elintarvikkeiden ja maatalouden tulevaisuutta käsittelevässä komissiossa, jonka hän perusti yhdessä Toscanan alueen silloisen presidentin kanssa. Hän on saanut useita palkintoja, muun muassa vuonna 1993 Right Livelihood Award -palkinnon, joka tunnetaan myös "vaihtoehtoisena Nobel-palkintona", ja AsiaWeek nimesi hänet vuonna 2001 Aasian viiden tärkeimmän ihmisen joukkoon. Hän on tuottelias kirjailija ja lukuisten kirjojen kirjoittaja, ja hän toimii International Forum on Globalization -järjestön johtokunnassa sekä World Future Councilin toimeenpanevan komitean jäsenenä.