Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Meitä on paljon, heitä on vähän

Inspiraatiota ja oivalluksia. Kanadan marginaalinen enemmistö ja intialainen tohtori Vandana Shiva. 5 minuuttia

Me olemme kahdeksan miljardia kunnollista ihmistä, joita muutama tuhat säälittävää ahnetta pahaa ihmistä on pettänyt, myrkyttänyt ja ryöstänyt. Tässä visuaalista inspiraatiota Kanadan Marginaalinen enemmistö. 

Tyrannia ei ole uutta

Rikollinen covid-yritys on saavuttanut uuden pohjan pahoinpitelemällä ja myrkyttämällä viattomia ihmisiä, samalla kun se varastaa resurssejamme ja käyttää tyrannimaista valtaa, mutta tämä ei ole uutta. Tohtori Vandana Shiva selittää:

Meitä on monta. Heitä on vähän. Me nousemme ylös, kukistamme tämän pahan joukon ja otamme maailmamme takaisin...

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi

Tohtori Vandana Shiva

Tohtori Vandana Shiva, maailmankuulu ympäristöajattelija, aktivisti, feministi, tieteenfilosofi, kirjailija ja tiedepolitiikan puolestapuhuja, on Intian Navdanya Research Foundation for Science, Technology and Ecology -säätiön perustaja ja Navdanya Internationalin puheenjohtaja. Hän opiskeli fyysikoksi Punjabin yliopistossa ja väitteli tohtoriksi aiheesta "Hidden Variables and Non-locality in Quantum Theory" Länsi-Ontarion yliopistossa Kanadassa. Myöhemmin hän siirtyi tieteen, teknologian ja ympäristöpolitiikan monitieteiseen tutkimukseen, jota hän teki Intian tiedeinstituutissa ja Intian johtamisinstituutissa Bangaloressa, Intiassa. Vuonna 1982 hän perusti Research Foundation for Science, Technology and Ecology (RFSTE), riippumattoman tutkimuslaitoksen, joka käsittelee aikamme merkittävimpiä ekologisia ongelmia, ja kaksi vuotta myöhemmin Navdanya ("yhdeksän siementä") -liikkeen, joka puolustaa luonnon monimuotoisuutta ja pienviljelijöitä. Vuonna 2011 hän perusti Navdanya Internationalin Italiaan ja on puheenjohtaja kansainvälisessä elintarvikkeiden ja maatalouden tulevaisuutta käsittelevässä komissiossa, jonka hän perusti yhdessä Toscanan alueen silloisen presidentin kanssa. Hän on saanut useita palkintoja, muun muassa vuonna 1993 Right Livelihood Award -palkinnon, joka tunnetaan myös "vaihtoehtoisena Nobel-palkintona", ja AsiaWeek nimesi hänet vuonna 2001 Aasian viiden tärkeimmän ihmisen joukkoon. Hän on tuottelias kirjailija ja lukuisten kirjojen kirjoittaja, ja hän toimii International Forum on Globalization -järjestön johtokunnassa sekä World Future Councilin toimeenpanevan komitean jäsenenä.