Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tietämätön suostumus | Elokuvan ensi-ilta

Katso tämä hieno 3 1/2 minuutin elokuvatraileri

Uninformed Consent on perusteellinen katsaus Covid 19 -narratiiviin, siihen, kuka sitä hallitsee ja miten sitä käytetään testaamattoman uuden teknologian ruiskuttamiseen lähes jokaiseen ihmiseen tällä planeetalla. Elokuva tarkastelee viimeaikaista ihmisoikeuksien menettämistä ja liittää siihen samalla valtuutusten tuhoisat vaikutukset sekä yhden miehen syvästi vaikuttavan tarinan menetyksestä. Kuule totuus lääkäreiltä ja tiedemiehiltä, jotka eivät pelkää nousta vastustamaan säälittävää Big Pharmaa ja ilkeää "eliittiluokkaa", joka hyötyy näistä valtuutuksista.

Tietämättömän suostumuksen maailmanlaajuinen elokuvan ensi-ilta

Lauantaina 23. heinäkuuta 2022 klo 19.00 EDT Tule mukaan Vaccine Choice Canadan kanssa eksklusiiviseen maailmanlaajuiseen ensi-iltatilaisuuteen, jossa on mukana elokuvantekijä Todd Harris, tuottajat, lääkärit ja vieraat!

Ilmoittaudu ensi-iltaan ja tue itsenäisiä elokuvantekijöitä: https://UninformedConsent.Librti.com

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi