The Trozzi Report | Jakso 1 osa 3 | Tohtori Chris Shoemaker

Kaikkien syiden aiheuttama ylikuolleisuus & VI AIDS

Pakkopistokset ovat lisänneet kaikenikäisten ihmisten kuolemantapauksia huimasti. Niin kutsutut Covid-"rokotteet" aiheuttavat AIDSin, jota kutsutaan VI AIDSiksi, mikä tarkoittaa rokotteiden aiheuttamaa hankitun immuniteetin puutosoireyhtymää. Tohtori Shoemaker on hyvin tietoinen, tarkka ja uskottava. Kannustan kaikkia kuuntelemaan ja jakamaan tohtori Shoemakerin viestejä.

Tietoja tohtori Chris Shoemakerista

Tohtori Shoemaker on veteraanilääkäri, joka on hoitanut laajasti covidipotilaita. Hän joutui itse pakotetuksi ja häntä pistettiin kahdesti, ennen kuin hänen tutkimuksensa ja kliiniset havaintonsa herättivät hänet huomaamaan covidien agendan petokset ja pahat aikomukset. Hän puhuu hyvin älyllisesti ja emotionaalisesti ketterästi, ja siksi hän on hyvin tehokas tehtävässään tiedottaa ihmisille, pelastaa ihmishenkiä ja auttaa tuomaan oikeutta.

Mainostakaa ja jakakaa tohtori Shoemakerin näkemyksiä. Elämiä pelastuu. Tämän haastattelusarjan aiemmissa osissa tohtori Shoemaker selitti:

Kiitos, että jatkatte tutkimista, jakamista ja tuki työstämme ja kaikista toimistanne totuuden, vapauden ja oikeudenmukaisuuden puolesta. Yhdessä me olemme sitkeys.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi