Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

The Trozzi Report | Jakso 1 osa 3 | Tohtori Chris Shoemaker

Kaikkien syiden aiheuttama ylikuolleisuus & VI AIDS

Pakkopistokset ovat lisänneet kaikenikäisten ihmisten kuolemantapauksia huimasti. Niin kutsutut Covid-"rokotteet" aiheuttavat AIDSin, jota kutsutaan VI AIDSiksi, mikä tarkoittaa rokotteiden aiheuttamaa hankitun immuniteetin puutosoireyhtymää. Tohtori Shoemaker on hyvin tietoinen, tarkka ja uskottava. Kannustan kaikkia kuuntelemaan ja jakamaan tohtori Shoemakerin viestejä.

Tietoja tohtori Chris Shoemakerista

Tohtori Shoemaker on veteraanilääkäri, joka on hoitanut laajasti covidipotilaita. Hän joutui itse pakotetuksi ja häntä pistettiin kahdesti, ennen kuin hänen tutkimuksensa ja kliiniset havaintonsa herättivät hänet huomaamaan covidien agendan petokset ja pahat aikomukset. Hän puhuu hyvin älyllisesti ja emotionaalisesti ketterästi, ja siksi hän on hyvin tehokas tehtävässään tiedottaa ihmisille, pelastaa ihmishenkiä ja auttaa tuomaan oikeutta.

Mainostakaa ja jakakaa tohtori Shoemakerin näkemyksiä. Elämiä pelastuu. Tämän haastattelusarjan aiemmissa osissa tohtori Shoemaker selitti:

Kiitos, että jatkatte tutkimista, jakamista ja tuki työstämme ja kaikista toimistanne totuuden, vapauden ja oikeudenmukaisuuden puolesta. Yhdessä me olemme sitkeys.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi