Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Jennifer Hibberd 🍁 "Me olemme muutos"

"... Sen on tapahduttava viattomien ja haavoittuvien suojelemiseksi"

Iguazun putoukset, Brasilia

Tohtori Jennifer Hibberd on enemmän kuin hyvä suukirurgi. Hän on intohimoinen ja ahkera terveyden ja ihmisoikeuksien puolestapuhuja sekä Kanadassa että kansainvälisesti. Hän on monien salainen hyväntekijä ja ylpeyden ja kiitollisuuden lähde kaikille, jotka ovat hyvin perillä ja tietävät hänen työstään.

Tohtori Jennifer Hibberd, Maailman terveysneuvoston ja Kanadan Covid Care Alliancen perustaja, piti tämän voimakkaan avauspuheenvuoron Brasiliassa 30. kesäkuuta - 3. heinäkuuta 2022 järjestetyssä 2. Covid-19-maailmankongressissa.

Tohtori Jennifer Hibberdin vankkumaton kiitos

Tohtori Jennifer Hibberd on osoittanut covidin käynnistämisestä lähtien vankkumattoman omistautumisen, rohkeuden, luovuuden ja myötätunnon. Minulle on kunnia toimia hänen rinnallaan Maailman terveysneuvoston ohjauskomiteassa, ja hänen laaja panoksensa tieteen, ihmisten terveyden ja kansalaisoikeuksien hyväksi on nöyryyttävä.

Mainitakseni muutamia: Hän on mukana perustamassa sekä Kanadan Covid Care Allianceja Maailman terveysneuvosto. Hän on tuottanut merkittäviä edistysaskeleita lääketieteen alalla, kuten maailman suurimman ivermektiini-tutkimuksen toinen kirjoittajayhdessä tohtori Lucy Kerrin ja muiden kanssa.

The Maailman terveysneuvosto tohtori Hibberdin johdolla, ja Lääkärit Life Brasilia tohtori Kerrin johdolla järjestetyn toisen Covid- 19 World Covid -kongressin järjestämisestä Brasiliassa ja tämän erinomaisen avajaispuheenvuoron pitämisestä.

Kiitos Kirkas valo Uutiset ftai todellista journalismia, ja tuo meille tätä ja muuta Covid-19 World Congress -materiaalia pian.

Maailmankongressissa pitämäni puheenvuoro "Beyond Not Safe, tohtori Mark Trozzi" on seuraava aljoten saatavilla täällä.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Al enviar este formulario, usted acepta recibir correos electrónicos de marketing de: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Puede revocar su consentimiento para recibir correos electrónicos en cualquier momento utilizando el enlace SafeUnsubscribe®, que se encuentra en la parte inferior de cada correo electrónico. Los correos electrónicos son atendidos por Constant Contact
fiSuomi