Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Taistelu on vaikea, mutta meillä on totuus.

Wayne Peters ja Mark Trozzi; järjestäytyneet ja taistelevat tyranneja vastaan.

On aina ilo tehdä strategioita yhden kanadalaisen sankarini Wayne Petersin kanssa. Tässä on 2 minuutin pätkä sekä koko heinäkuun 9. päivän 2022 suoratoistokeskustelumme, johon osallistui yli kymmenen tuhatta ihmistä.

1. Kahden minuutin klippi. Taistelu on vaikea, mutta yksi etumme on totuus:

2. Koko keskustelu:

Kiitos Wayne Peters

Hyödyntäkää ja tukekaa Wayne Petersin ja hänen tiimiensä työtä molemmissa paikoissa. Mitä kuuluu Kanada? ja Etiikka yli pelon. Wayne Peters esiintyy suorana tänä iltana 20. heinäkuuta 2022 kello 20 PM Eastern Eric Brolling Show'ssa. Newsmax TV. Wayne Peters löytyy myös osoitteesta Sinun uutisesi.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi