Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Huolestuneet genomiikan asiantuntijat sensuroidaan myöskin

Kuvaus

Kiitos jälleen Tamara Ugolinille ja Kapinalliset uutiset genomiikan asiantuntijan Kevin McKernanin haastattelusta. Tohtorit Peter McCullough, Anthony Kyriakopouluos ja hän ovat kirjoittaneet artikkelin "Vaccine and SARS-CoV-2 Replication Derived mRNA: Implications for Cell Biology and Future Disease" . Tämä asiakirja herättää vakavia huolenaiheita ja kysymyksiä covid-geenipistoksista. Sitä sensuroidaan, mikä ei ole meille yllätys.  

Tämä kolmen viime vuosikymmenen aikana hyvin menestynyt ja julkaissut tiedemies näkee, että tieteellistä portinvartiointia käytetään tiedon tukahduttamiseen samalla kun näitä injektioita työnnetään lapsiimme.  

Suurin osa vanhasta tieteellisestä instituutiosta on myynyt itsensä ja menettänyt kaiken laillisuutensa. Siksi me tuomme nyt tietoa suoraan yleisölle. Kiitos Kevin McKernan. McCulloughia, A. Kyriakopouluosia ja Tamara Ugolinia siitä, että annoitte kanadalaisille mahdollisuuden saada tietoa.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi