Tohtori Mark Trozzi

Huolestuneet genomiikan asiantuntijat sensuroidaan myöskin

Kuvaus

Kiitos jälleen Tamara Ugolinille ja Kapinalliset uutiset genomiikan asiantuntijan Kevin McKernanin haastattelusta. Tohtorit Peter McCullough, Anthony Kyriakopouluos ja hän ovat kirjoittaneet artikkelin "Vaccine and SARS-CoV-2 Replication Derived mRNA: Implications for Cell Biology and Future Disease" . Tämä asiakirja herättää vakavia huolenaiheita ja kysymyksiä covid-geenipistoksista. Sitä sensuroidaan, mikä ei ole meille yllätys.  

Tämä kolmen viime vuosikymmenen aikana hyvin menestynyt ja julkaissut tiedemies näkee, että tieteellistä portinvartiointia käytetään tiedon tukahduttamiseen samalla kun näitä injektioita työnnetään lapsiimme.  

Suurin osa vanhasta tieteellisestä instituutiosta on myynyt itsensä ja menettänyt kaiken laillisuutensa. Siksi me tuomme nyt tietoa suoraan yleisölle. Kiitos Kevin McKernan. McCulloughia, A. Kyriakopouluosia ja Tamara Ugolinia siitä, että annoitte kanadalaisille mahdollisuuden saada tietoa.

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Klikkaa kuvaa lippujen yksityiskohtia varten
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi