Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Pysäytä laukaukset. Pelastakaa lapset

Canadian Covid Care Alliance 14 minuutin tiivis ja tarkka video: Stop the Shots.

Tässä on tiivistä, tarkkaa ja rehellistä tietoa Kanadan Covid-19-asiantuntijoilta, Kanadan Covid Care Alliance -järjestöltä. Elämiä voidaan pelastaa. Katsokaa ja jakakaa; erityisesti vanhempien kanssa, jotka saattavat olla tekemässä vakavaa virhettä ja pistättämässä lapsiaan.

Hyvät vanhemmat,

Ennen kuin annat pienelle lapsellesi COVID-19-ruiskeen, pysähdy ja tee tutkimusta. Olet sen velkaa lapsellesi, että varmistat, ettet altista häntä kohtuuttomalle riskille, josta ei ole juurikaan hyötyä.

Tässä on myös poikkeuksellinen tietopaketti CCCA:lta: https://drtrozzi.org/wp-content/uploads/2022/07/CCCA-Stop-the-Shot-Video-Presentation-July-15-2022.pdf

CCCA on yli 500 riippumattoman kanadalaisen lääkärin, tiedemiehen ja terveydenhuollon ammattilaisen liittouma, joka on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuista ja tasapainoista näyttöön perustuvaa tietoa kanadalaiselle yleisölle COVID-19:stä, jotta sairaalahoitojaksoja voidaan vähentää, ihmishenkiä pelastaa ja maamme voidaan palauttaa turvallisesti ja mahdollisimman nopeasti.

The CCCA:lla on monia hienoja resursseja palvelemaan sinua. Heidän tutkimuksensa ja työnsä jatkuu edelleen. CCCA on luotettava kanadalainen voimavara. kannattaa liittyä ja tukea.

Kiitos, että jatkatte tutkimista, jakamista ja tuki työmme. - Mark Trozzi MD

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi