Fahrie Hassan: Hassie Hassie: WHO:n eturistiriidat

Maailmanlaajuisen terveyden vangitseminen kumouksellisuuden avulla

WHO pyrkii avoimesti ottamaan maailman haltuunsa ja määräämään meille maailmanlaajuisen "terveysjärjestelmän". Heidän pysäyttämisensä edellyttää tietoisuutta ja todisteita organisaatioiden verkostosta, joka asettaa tämän maailmanlaajuisen "terveys "diktatuurin ja käyttää WHO:ta valvontakanavana.

Fahrie tuntee tämän aiheen hyvin syvällisesti. Saanen esitellä teille hänen työnsä 20 minuutin lyhyellä esityksellä African Sovereignty Coalitionin käynnistämisestä 18. kesäkuuta 2022. Meillä kaikilla totuus- ja vapausliikkeessä toimivilla pitäisi olla peruskäsitys tästä aiheesta. Tämän alan asiantuntijoillemme jaamme pidemmän esityksen Fahriesista tämän sivun alareunassa. Nämä kaninkolot ovat syviä ja todellisia. Fahrie on käynyt niissä äärimmäisen yksityiskohtaisesti.

Kerromme lisää Fahrien työstä, ja toivomme voivamme pian ilmoittaa työpajasta, jossa Fahrie opettaa meille eturistiriitojen tutkimisen taidon. Tällaiset tiedot ovat avainasemassa työssämme, jolla tuomme oikeutta, palautamme ihmisten oikeudet ja toteutamme oikeusvaltioperiaatteen kaikkialla.

Tässä on Farhien lyhyt esitys konferenssissa. Afrikan suvereniteettikoalition käynnistäminen. Tiedot, jotka paljastavat WHO:n eturistiriidat, koskevat yhtä lailla koko ihmiskuntaa kaikilla mantereilla.

Fahrie Hassan

Bio: Ammatti - molekyylibiologi. Tutkinto: Kapkaupungin yliopisto (UCT): Kemiallisen patologian maisteri, erikoistunut molekyyligenetiikkaan. BSc Honours lääketieteellisessä biokemiassa (UCT). Erikoistunut biokemiaan, entsymologiaan ja immunologiaan. Työhistoria: Lääketieteellinen luonnontieteilijä Kapkaupungin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan ja Punaisen Ristin lastensairaalan kemiallisen patologian osastoilla. Lehtori, BTech Honours, lääketieteellinen genetiikka, Cape Peninsula University of Technology. Senior Principal Manager (Saharan eteläpuolinen Afrikka), Alliance Global. Tieteellinen päämyyntipäällikkö, Scientific Associates. Tieteellinen ja mediapäällikkö, Etelä-Afrikan geenitekniikan vapautusliitto SAfeAGE (South African Freeze Alliance on Genetic Engineering). Vanhempi uutistoimittaja, radioasema Radio786.

Aiheita ovat muun muassa:

  • "Maailman hallitsijat": omaisuudenhoitoyhtiöt Blackrock, Vanguard ja Statestreet, jotka hallitsevat suurta lääketeollisuutta, suurta mediaa, monien maiden talouksia ja lähes kaikkia merkittäviä teollisuudenaloja.
  • WEF, Klaus Schwabb, jossa on insestisuhteita ja joka sulautuu kaikkiin covid-operaattoreihin.
  • Miten WHO:n "vapaaehtoiset" maksajat voivat päättää, miten varoja käytetään, ja siten valvoa WHO:ta. Bill ja Melinda Gatesin säätiö on yli puolet rahoituksesta ( ~45% suoraan, mutta heidän epäsuora rahoituksensa nostaa sen ~60%:iin ); joten "kansanmurha Bill" hallitsee WHO:ta. WHO manipuloi maailmaa ei meidän terveytemme vuoksi, vaan näiden psykopaattisten sijoittajien vuoksi, joiden voitot ylittävät heidän sijoituksensa reilusti.
  • Samaan aikaan meidän veronmaksajien on pakko rahoittaa WHO:ta "arvioituina" maksajina, mikä tarkoittaa, että he "voivat" käyttää rahojamme miten haluavat... myös meitä vastaan.
  • Fahrie paljastaa lisää yksityiskohtia ja tietoja WHO:n häijyn johtajan, tohtori Tedros Adhanom Ghebreyesusin toiminnasta, jota hän kuvailee osuvasti "globaalin eliitin prostituoiduksi".
    Muita Fahrie paljastaa tässä muun muassa WHO:n tiedottajan, tohtori Maria Van Kerkhoven, joka on väärennettyjen ennusteiden marionetin Niel Fergusonin entinen oppilas, sekä WHO:n strategisen neuvoa-antavan asiantuntijaryhmän SAGE:n (Strategic Advisory Group of Experts to the WHO) kaikki 15 jäsentä, jotka ovat täydellisessä ristiriidassa Gatesin, Pfizerin jne. kanssa. ; WHO:n maailmanlaajuinen rokotetoimintasuunnitelma, jossa Gates-säätiö, GAVI ja Faucin NIH asetettiin maailmanlaajuisten "rokotussuunnitelmien" vastuuhenkilöiksi; GAVI; INB:n hallitustenvälinen neuvotteluryhmä; kansainvälisten terveyssäännösten komitea (IHR); Helen Reese; ja professori Salim Abduol Karim, jota kuvaillaan "Etelä-Afrikan Fauciksi".  

Syväsukeltajille:

Kuoleman, voiton ja hallinnan koviditeollisuuden yhteydet ja siihen sulautuneet toimijat ovat syvällisiä. Syväsukeltajille, Tässä on paljon yksityiskohtaisempi Fahrien esitys WHO:n eturistiriidoista..

Fahrie Hassan puhuu suorassa lähetyksessä WCH:n yleiskokouksessa 18. heinäkuuta klo. 2PM EDT. Pääsy täältä: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom

Kiitos teille toimistanne ja siitä, että jatkatte tutkimista, jakamista ja tuki työmme. Olemme mukana tässä yhdessä. - MD M Trozzi

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi

Afrikan suvereniteettikoalitio

ASC:n perustamisen motiivina on muun muassa vastustaa epädemokraattista kehitystä, joka uhkaa Afrikan ja kaikkien kansakuntien suvereniteettia. Näitä uhkia ajavat WHO ja sitä kautta Yhdistyneet Kansakunnat ja WEF. ASC uskoo, että yhdessä on olemassa parempi tie terveyden, itsemääräämisoikeuden ja itsemääräämisoikeuden edistämiseksi.