Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtorit Paul Alexander ja Michael Yeadon. Kaikki on huijausta!

Tohtori Alexander haastattelee tohtori Michael Yeadonia, joka selittää huijaukset ja muut rikokset, joihin covidien tekijät syyllistyivät.

Tohtori Michael Yeadon on allergia- ja hengitystieasiantuntija, joka on työskennellyt 23 vuotta lääketeollisuudessa, muun muassa Pfizerin tiedepäällikkönä ja varatoimitusjohtajana. Keskustellessaan tohtori Paul Alexanderin kanssa tohtori Yeadon selittää yksiselitteisesti, että koko covid-ohjelma on ollut petos; että lukituksista, naamareista ja muista määrätyistä toimenpiteistä ei ollut mitään hyötyä, mutta ne aiheuttivat valtavia haittoja; että poliitikot ja lääketieteelliset sääntelyviranomaiset, jotka määräsivät nämä toimenpiteet, rikkoivat ja vahingoittivat meitä kaikkia tietoisesti; että covid-injektiot ovat myrkyllisiä, tehottomia, holtittomia ja täysin perusteettomia; ja että meidän kaikkien on noustava ylöspäin ja asetettava syytteeseen ne, jotka ovat maailmanlaajuisesti syyllistyneet näihin rikoksiin ihmiskuntaa vastaan.

Tässä on lisätietoja tohtori Michael Yeadonista:

Linkit tohtori Paul Alexanderin seuraamiseen ja tukemiseen:

Kiitos, että opiskelette, jaatte ja tuette missiotamme. Tukeanne tarvitaan ja arvostetaan suuresti. -Tohtori Mark Trozzi

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi