Tohtori Mark Trozzi

Tohtori David Martin: Pfizerin ja Modernan haastaminen oikeuteen ja tuhoaminen

Petos kumoaa korvauksen ja avaa ruokintavimmaisen tilan

Gates, Pfizer, Moderna ja muut piiloutuvat monien hallitusten takaamien korvausten taakse, jotka takaavat siviilioikeudellisen vastuun niiden niin kutsuttujen "rokotteiden" aiheuttamista vahingoista. Ne ovat kuitenkin syyllistyneet vakaviin rikoksiin, kuten petoksiin. Rikosoikeudellista vastuuvapautta ei ole. Teollis- ja tekijänoikeuksien asiantuntija, tohtori David Martin selittää 3 minuutissa näitä henkilöitä vastaan vireillä olevat syytteet ja oikeudenkäynnit.

Big Pharma tappaa lapsia ja yksi yllättävä ja kieroutunut syy siihen.

Tohtori Martin selittää, että nämä injektiot tappavat enemmän lapsia kuin abortti on koskaan tappanut, ja että se on yksi kierretty syy, miksi Big Pharma vaati kiireellistä lupaa injektioille.

Täydellinen haastattelu:

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Klikkaa kuvaa lippujen yksityiskohtia varten
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

2 kommenttia

  1. Kiitos, että kerrot aina totuuden. Asun Kanadan Ontariossa ja olen kärsinyt lääketieteellisesti lukituksista ja valtuutuksista, ja haluan haastaa hallitukseni oikeuteen niiden minulle aiheuttamien vahinkojen vuoksi, mutta en löydä asianajajaa, joka auttaisi minua. Haluan myös haastaa Abraham Bourlan henkilökohtaisesti oikeuteen siitä, että hänestä on tullut sokea ja rampa, koska hän on ottanut Zoloftia, joka määrättiin minulle masennukseen ja PTSD:hen sen jälkeen, kun kolme minulle läheistä ihmistä oli menehtynyt yksi toisensa jälkeen ja jättänyt minut murtuneeksi. 8 vuotta Zoloftia on tuhonnut silmäni, lihakseni ja hermoni ja jättänyt minut rampaksi ja kotiarestiin, eikä kukaan halua auttaa minua. Olkaa kilttejä, onko teillä mitään ehdotuksia, jotka auttaisivat minua haastamaan nämä hirviöt oikeuteen? Kiitos.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi