Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori David Martin: Pfizerin ja Modernan haastaminen oikeuteen ja tuhoaminen

Petos kumoaa korvauksen ja avaa ruokintavimmaisen tilan

Gates, Pfizer, Moderna ja muut piiloutuvat monien hallitusten takaamien korvausten taakse, jotka takaavat siviilioikeudellisen vastuun niiden niin kutsuttujen "rokotteiden" aiheuttamista vahingoista. Ne ovat kuitenkin syyllistyneet vakaviin rikoksiin, kuten petoksiin. Rikosoikeudellista vastuuvapautta ei ole. Teollis- ja tekijänoikeuksien asiantuntija, tohtori David Martin selittää 3 minuutissa näitä henkilöitä vastaan vireillä olevat syytteet ja oikeudenkäynnit.

Big Pharma tappaa lapsia ja yksi yllättävä ja kieroutunut syy siihen.

Tohtori Martin selittää, että nämä injektiot tappavat enemmän lapsia kuin abortti on koskaan tappanut, ja että se on yksi kierretty syy, miksi Big Pharma vaati kiireellistä lupaa injektioille.

Täydellinen haastattelu:

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi