CA:n terveysministeri Duclos julistaa ikuiset Covid-injektiot tervetulleiksi

Tämä on pahaenteistä. Pistokset ovat sairaus, eivät lääke.

Katsotaanpa Kanadan niin sanotun terveysministerin Jean-Yves Duclosin uusia dystooppisia julistuksia. Meillä on suuri syy olla huolissamme.

Minun mielestäni:

Ota huomioon seuraavat covid-injektioihin liittyvät ongelmat:

1 Niin kutsutut covid-"rokotteet" ovat aiheuttaneet moninkertaisesti enemmän kuolemantapauksia kuin kaikki rokotteet kaikkia tauteja vastaan kolmenkymmenen vuoden aikana yhteensä.

2 Näiden injektioiden vuoksi ihmisillä on paljon suurempi riski sairastua covid-19-tautiin kuin ihmisillä, joille ei anneta injektioita. Esimerkiksi tuoreet kanadalaiset tilastot osoittavat, että kaksinkertaisesti pistettyjen ihmisten tartuntaluvut ovat 2,5 kertaa korkeammat ja kolminkertaisesti pistettyjen ihmisten tartuntaluvut yli kolme kertaa korkeammat kuin luonnollisesti pistettyjen ihmisten.

5.3.6 LUVAN MYÖNTÄMISEN JÄLKEISTEN HAITTATAPAHTUMIEN KUMULATIIVINEN ANALYYSI PF-07302048 (BNT162B2) -LÄÄKKEESTÄ 28.2.2021 MENNESSÄ SAADUT ILMOITUKSET

¨ 270 raskauden raskaustulokset ilmoitettiin seuraavasti spontaani abortti (23), tulos avoin (5), ennenaikainen synnytys, johon liittyi vastasyntyneen kuolema, spontaani abortti, johon liittyi kohdunsisäinen kuolema (kumpikin 2), spontaani abortti, johon liittyi vastasyntyneen kuolema ja normaali tulos (kumpikin 1). Tuloksia ei toimitettu 238 raskauden osaltas (huomaa, että jokaisesta kaksosesta ilmoitettiin kaksi eri tulosta, ja molemmat laskettiin mukaan).¨ U

Pfizerin omat asiakirjat, sivu 12

Mikä siis motivoi Trudeaun hallintoa ja Kanadan "terveysministeriä" Jean-Yves Duclosia tähän?

Injektiot ovat ongelma, eivät ratkaisu.

Ystävät, vuonna 2019 lanseeratun SARS CoV2 -viruksen kuolleisuus oli korkeintaan 0,3%. Wuhanissa, jossa ei ollut ns. lähes kymmenen miljoonan ihmisen tutkimus osoitti, että tartunta oli pääosin ohi ja luonnollisesti heidän takanaan vain muutama kuukausi sen jälkeen, kun he olivat lopettaneet lyhyen lukituksen.

Silti maailman eniten ruiskuhuumeita käyttävissä maissa, kuten Kanadassa, on edelleen ongelma, ja tartuntojen ja kuolemantapausten määrä on korkein. Miksi ja miten? Tässä on selitys, jonka esitin 12. joulukuutath, 2021 Brasiliassa pidettävässä maailmankongressissa:

Kiitos opiskelusta, jakamisesta ja tukemalla missiomme.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Ole hyvä ja tue missiotamme

Arvostamme suuresti lahjoituksianne. Lahjoituksenne auttavat meitä ylläpitämään yhä moninaisempia, näkyviä ja näkymättömiä ponnisteluja terveyden, ihmisarvon, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi.

Tohtori Trozzin uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi