Fauci valehteli, ihmisiä kuoli | NIH:n koronaviruksen luominen Wuhanissa

Jos poliisi tai armeija ei ota Faucia ja muita kiinni, rukoilen, että Yhdysvaltain miliisi tekee niin ja täyttää laillisen oikeutensa ja velvollisuutensa.

National Institutes of Health on hämmästyttävällä tavalla myöntänyt rahoittaneensa lepakoiden koronaviruksia koskevaa gain-of-function-tutkimusta Kiinan Wuhanin laboratoriossa - huolimatta siitä, että tohtori Anthony Fauci on toistuvasti vakuuttanut kongressille, että mitään tällaista ei ole tapahtunut, ja että hänen on rikos rahoittaa tätä kiellettyä tutkimusta.

Heinäkuu 2021 Fauci kiistää jyrkästi Function/Wuhan-liiketoiminnan saamisen. Fauci valehteli kongressille:

Joe Roganin kommentit (hieman kiroilua):

Poliisin tai armeijan on selvästi jo aikoja sitten pitänyt ottaa Fauci, Peter Daszak, Eco Alliancen johtajat ja muut kiinni. Jos näin ei tapahdu, rukoilemme, että Yhdysvaltain miliisi onnistuu täyttämään laillisen oikeutensa ja velvollisuutensa.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Ole hyvä ja tue missiotamme

Arvostamme suuresti lahjoituksianne. Lahjoituksenne auttavat meitä ylläpitämään yhä moninaisempia, näkyviä ja näkymättömiä ponnisteluja terveyden, ihmisarvon, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi.

Tohtori Trozzin uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi