WEF Young Global Leaders: Komedia ja faktat

JP Sears loistava satiiri. Lisäksi WEF:n Young Global Leaders -vertailuasiakirja paljastaa hallituksia saastuttavat agentit.

Tässä on hauska JP Searsin 5 minuutin satiiri Maailman talousfoorumin Young Global Leaders -ohjelmasta:

WEF:n nuoret globaalit johtajat, laaja luettelo kategorioittain

Tässä on vankka viiteasiakirja, joka paljastaa monia WEF:n kouluttamia agentteja, jotka saastuttavat hallituksia ympäri maailmaa. Ilman näitä Klaus Schwabin kätyreitä voisimme elää vapaassa maailmassa, jossa ihmisoikeudet ja oikeusvaltioperiaate koskisivat kaikkia; maailmassa, jossa kenellekään ei anneta väkisin tappavaa ainetta.  

Mikä WEF:ssä on vikana?

Schwabin lihanukkeihin Kanadassa kuuluvat Justin Trudeau, Christie Freeland, Andrew Scheer ja Jagmeet Singh. Se siitä "kansalta kansalle" -hallituksesta!

Kiitos Roger Golden Brownille ja griquas.com tästä tiiviistä viiteaineistosta. Se paljastaa monia WEF:n Young Global Leaders -ryhmän jäseniä, jotka ovat mukana hallituksissa maailmanlaajuisesti. Nämä ihmiset toteuttavat Schwabsin "Great Reset" ja "Neljännen teollisen vallankumouksen" agendaa meitä kaikkia vastaan. Tunne vihollisesi. Lue lisää täältä. 

Monilla poliitikoilla on WEF:n yhteyksiä, jotka eivät ole yhtä ilmeisiä kuin WEF:n Young Global Leaders -ohjelmasta valmistuneet. Monilla on yhteyksiä, jotka on poistettu WEF:n sivustolta vastauksena siihen, että monet meistä ovat havahtuneet siihen, miten paha organisaatio WEF on. Voitte tarkastella internetin tilaa sellaisena kuin se oli tiettyinä päivinä ja löytää poistetut todisteet läheisistä suhteista WEF:n kanssa. Web.archive.org-resurssi ja kuvaus sen käytöstä on 25. huhtikuuta 2022 julkaistussa viestissä täällä. 

Kiitos opiskelusta, jakamisesta ja tukemalla missiomme.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi