Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

The Trozzi Report | Jakso 1 Osa 2 | Dr. Chris Shoemaker | Tohtori Chris Shoemaker

Hyökkäys bioaseella oli tarkoituksellinen

Kuvaus

Osoitteessa osa 1 tohtori Shoemakerin haastattelusta. vahvistimme hänen erinomaista uskottavuuttaan ja syvensimme ymmärrystämme ja todisteita ivermektiinin tuhoisasta tukahduttamisesta: turvallinen lääke, joka olisi voinut vähentää kärsimystä ja pelastaa ~85% ihmisistä, jotka kuolivat covid-19:een (yksi, kaksi, kolme).  

Tässä on erittäin intensiivinen osa 2 (35 minuuttia). Hyvä tohtori riisuu hanskat ja ei pidä lyöntejä. Hän on hyvin tutkittu ja todistaa, että... covid Niin sanotut "rokotteet" ovat tarkoituksellinen bioase.s; paljastaa aikomuksen ja petoksen pegyloidut nanohiukkaset; paljastaa Pfizerin yrityksen piilottaa ~100% syntymättömän lapsen kuolema raskaana olevilla naisilla. joita he pistivät ja joista he ilmoittivat vastentahtoisesti; naisten munasarjoihin ja hedelmällisyyteen kohdistunut hyökkäys; selvät todisteet siitä, että injektio aiheutti vakavia kudosvaurioita injektion uhrien ruumiinavauksissa.; ja dramaattiset Yhdistyneen kuningaskunnan tiedot ensimmäisistä ruiskutetuista lapsista. Se on massiivinen todiste huolimattomien, epäpätevien tai yksinkertaisesti pahojen virkamiesten pidättämiseksi ja syytteeseen asettamiseksi (yksi, kaksi), jotka edistävät lasten "piikittämistä".  

Kiitos, että opiskelette, jaatte, osallistutte aktiivisesti taisteluun ja tuette missiotamme.  

Teemme kovasti työtä monilla rintamilla, näkyvästi ja näkymättömästi, lopettaaksemme rikollisen covid-yrityksen, palauttaaksemme ihmisoikeudet ja vapauden, parantaaksemme aiheutuneet vahingot ja auttaaksemme luomaan paremman tulevaisuuden. Arvostan suuresti ja tarvitsen teidän tuki.

Kiitos suurille nuorille vapaustaistelijoille, jotka ovat Nuorille uuden upean avausosan luomisesta ja avustamisesta videotuotannossa.

Kiitos, Mark Trozzi MD

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Ole hyvä ja tue missiotamme

Arvostamme suuresti lahjoituksianne. Lahjoituksenne auttavat meitä ylläpitämään yhä moninaisempia, näkyviä ja näkymättömiä ponnisteluja terveyden, ihmisarvon, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi.

Tohtori Trozzin uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi