Tohtori Mark Trozzi

The Trozzi Report | Jakso 1 Osa 2 | Dr. Chris Shoemaker | Tohtori Chris Shoemaker

Hyökkäys bioaseella oli tarkoituksellinen

Kuvaus

Osoitteessa osa 1 tohtori Shoemakerin haastattelusta. vahvistimme hänen erinomaista uskottavuuttaan ja syvensimme ymmärrystämme ja todisteita ivermektiinin tuhoisasta tukahduttamisesta: turvallinen lääke, joka olisi voinut vähentää kärsimystä ja pelastaa ~85% ihmisistä, jotka kuolivat covid-19:een (yksi, kaksi, kolme).  

Tässä on erittäin intensiivinen osa 2 (35 minuuttia). Hyvä tohtori riisuu hanskat ja ei pidä lyöntejä. Hän on hyvin tutkittu ja todistaa, että... covid Niin sanotut "rokotteet" ovat tarkoituksellinen bioase.s; paljastaa aikomuksen ja petoksen pegyloidut nanohiukkaset; paljastaa Pfizerin yrityksen piilottaa ~100% syntymättömän lapsen kuolema raskaana olevilla naisilla. joita he pistivät ja joista he ilmoittivat vastentahtoisesti; naisten munasarjoihin ja hedelmällisyyteen kohdistunut hyökkäys; selvät todisteet siitä, että injektio aiheutti vakavia kudosvaurioita injektion uhrien ruumiinavauksissa.; ja dramaattiset Yhdistyneen kuningaskunnan tiedot ensimmäisistä ruiskutetuista lapsista. Se on massiivinen todiste huolimattomien, epäpätevien tai yksinkertaisesti pahojen virkamiesten pidättämiseksi ja syytteeseen asettamiseksi (yksi, kaksi), jotka edistävät lasten "piikittämistä".  

Kiitos, että opiskelette, jaatte, osallistutte aktiivisesti taisteluun ja tuette missiotamme.  

Teemme kovasti työtä monilla rintamilla, näkyvästi ja näkymättömästi, lopettaaksemme rikollisen covid-yrityksen, palauttaaksemme ihmisoikeudet ja vapauden, parantaaksemme aiheutuneet vahingot ja auttaaksemme luomaan paremman tulevaisuuden. Arvostan suuresti ja tarvitsen teidän tuki.

Kiitos suurille nuorille vapaustaistelijoille, jotka ovat Nuorille uuden upean avausosan luomisesta ja avustamisesta videotuotannossa.

Kiitos, Mark Trozzi MD

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Click image for ticket details
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi