Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Francis Boyle | Uusi haastattelu: Boyle Boyle: The Covid War On Mankind

Meidän on vastustettava ja taisteltava vastaan. Tämä on kolmas maailmansota.

Tohtori Francis Boyle

Francis Boyle on kansainvälisen oikeuden professori Illinoisin yliopistossa. Hän on puolustanut laajalti ihmisoikeuksia, vastustanut sotarikoksia ja kansanmurhia, nostanut syytteen Slobodon Milosevicia vastaan Bosnian ja Hersegovinan kansanmurhasta ja ollut vuoden 1989 biologisen terrorismin vastaisen lain laatijana.

Tohtori Boyle on vuosikymmenien ajan vastustanut sinnikkäästi kaikkia biologisia aseita. Luonnollisesti hän vastustaa nyt nykyisiä biologisia aseohjelmia, jotka koskevat sekä SARS CoV2 -virusta että injektioita, joita tohtori Boyle kutsuu osuvasti "Covid Frankenshotsiksi".

Tohtori Boylen uusi kirja on nimeltään "Lääketieteellisen tyrannian vastustaminen: miksi COVID-19-mandaatit ovat rikosoikeudellisia.l".

Tässä haastattelussa tohtori Boyle jakaa hyvin tutkittua tietoa nykyisistä bioaseista, kuten covid-viruksesta ja "Covid Frankenshotsista". Hän keskusteli niiden takana olevista rikollisista ja oikeussuojakeinoista Faucin, Gatesin ja muiden syytteeseen asettamiseksi murhasta ja salaliitosta murhan tekemistä varten. Tohtori Boyle kertoo myös pernaruttoa koskevista näkemyksistään ja ajatuksistaan uudesta apinarokkoagendasta.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi