Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Suojaa lapsia Covid-injektioilta

Auta vanhempia pysähtymään ja ajattelemaan.

Covid-19 on aina ollut lapsilla tilastollisesti täysin riskitön vakavan sairauden tai kuoleman suhteen. Vaikka todellinen ja turvallinen rokote olisikin olemassa, he eivät tarvitsisi sitä. Useimmilla lapsilla on nykyään luonnollinen immuniteetti, ja nämä injektiot aiheuttavat ylimääräisen vaaran ihmisille, joilla on luonnollinen immuniteetti. Lasten pitäisi olla vapaita eikä koskaan ruiskutettava covidia..

Maailman terveysneuvoston johtoryhmän jäsen, tohtori Kat Lindley, kertoo FDA:lle, että lapsille ei anneta Covid-19-rokotteita.

Tohtori Clare Craig paljastaa, miten Pfizer vääristeli kliinisten tutkimustensa tietoja pienten lasten osalta.

Haluatko sukeltaa syvemmälle tähän aiheeseen. Tiede on hyvin selkeää. Tohtori Paul Alexander menee yksityiskohtiin ja tukee kaikkea monilla viitteillä.

Tämän vuoksi vastustamme kaikkia niitä, jotka edistävät näitä injektioita, tukahduttavat turvallisen hoidon ja vainoavat ja eliminoivat laittomasti lääkäreitä, jotka eivät tue WHO:n, Bill Gatesin ja Big Pharman agendaa. Tänään on se päivä. Protestit P:n korkeakouluthysicians and Surgeons of Ontario  ja Lääkäri- ja kirurgikollegiot Kanadassa tapahtuvat tänään. Liittykää mukaan.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi