Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tapaa tohtori Crystal Luchkiw

CPSO hyökkää myötätuntoista ja huolellista lääkäriä vastaan, koska hän tarjoaa eettistä hoitoa sen sijaan, että käsittelisi ihmisiä covidien agendan mukaisesti.

Tohtori Crystal Luchkiw on erinomainen lääkäri, jota Ontarion lääkärien ja kirurgien kollegio (CPSO) on käyttänyt väärin ja hyllyttänyt hänet. Hän noudattaa vakiintuneita lääketieteellisiä ja eettisiä käytäntöjä sen sijaan, että hän käsittelisi ihmisiä Covid-19:n agendan mukaisesti.

Kiitos ja tuki yhdelle Kanadan parhaista oikean journalismin lähteistä - Kirkas valo Uutiset tästä erinomaisesta haastattelusta.

Tohtori Luchkiw hyllytettiin 17. maaliskuuta 2022, koska väitettiin, että hän antoi lääketieteellisen vapautuksen Covid-19-injektiolle. Kuvittele se: Tohtori Crystalia syytetään siitä, että hän oli kirjoittanut viestin, jossa hän kannatti sitä, että jotakuta ei ruiskutettaisi väkisin radikaalilla kokeellisella nanoteknologisella geenicocktaililla, jota 3% ihmistä kuolee ja 28% loukkaantuu kolmen kuukauden kuluessa. (Pfizerin omien asiakirjojen mukaan) ja tappaa unbtain pikkulapset, kun infektion kuolleisuus on alle 0,3%. Kuten ennustimme, myös ihmiset, jotka saavat eniten pistoksia, saavat nyt eniten covid-19-tartuntoja.. Nämä niin sanotut "rokote" injektiot yleensä lievä tauti, tulee kanssa lisääntynyt covid-19-infektion riskija paljon enemmän kuolemaa ja sairauksia (Yksi, Kaksi, Kolme).

JCCF:n perustuslakijuristi Michael Alexander, joka puolustaa tohtori Luchkiwia, osallistuu keskusteluun keskustellakseen CPSO:n ylilyönneistä ja heidän vaarallisista toimistaan, joiden vuoksi 1600 potilasta jäi välittömästi ilman hoitoa.

Poistamalla kaikki lääkärit, jotka eivät alistu covid-agendaan, CPSO kieltää kaikilta ontarialaisilta rehellisen, Hippokrateen valaa kunnioittavan terveydenhuollon.  

Luchkiw ja Alexander keskustelevat myös laajemmasta korruption aiheesta lääketieteessä ja lääketieteellisessä politiikassa, mukaan lukien WHO:n pandemiasopimus, Bill Gatesin rooli globaaliin kansanterveyspolitiikkaan vaikuttamisessa ja paljon muuta....

Kun otetaan huomioon ennätykselliset kuolemantapaukset ja loukkaantumiset, jotka seuraavat vaaralliset covid-19-geeni-injektiot, se on todella kieroutunut: CPSO on keskeyttänyt tohtori Luchkiw'n toimiluvan sen perusteella, että hän oli antanut jollekulle injektiovapautuslomakkeen, minkä vuoksi hänen potilaansa ovat pulassa ja hän ei pysty työskentelemään eikä elättämään perhettään.

Toisin kuin Toronton Dr Sunin tapauksessa. Tohtori Sun ruiskutti noin 500 lasta 6 kuukauden ja viiden vuoden välillä. Hän teki tämän siitä huolimatta, että injektiota ei ole hyväksytty tälle ikäryhmälle, ei kuitenkaan niin, että se olisi hyväksyttävä kenellekään. Covidilla ei ole tilastollista vakavan sairauden tai kuoleman riskiä lapsille.. Toronton kansanterveys ilmoitti tohtori Sunista CPSO:lle, mutta CPSO:n CPSO yksinkertaisesti hylkäsi tapauksen samalla kun he ovat edelleen kiihkeästi sitoutuneet eliminoimaan kaikki eettiset Ontarion lääkärit, jotka eivät alistu herrojensa agendaan.  

Siksi me protestoimme ja vaadimme oikeutta.

Liity muiden totuuden ja vapauden ystävien joukkoon osoittamassa mieltään CPSO:n päämajassa osoitteessa 80 College St Torontossa huomenna perjantaina 24. kesäkuuta.th klo 13-16

Tässä on tietoa perjantain mielenosoituksista eri puolilla Kanadaa, jotka kohdistuvat muihin lääkärien ja kirurgien kollegioihin, jotka syyllistyvät samoihin tekoihin. linkki julistekokoelmaan  Yhdessä me seisomme.

Voimme myös seurata Tohtori Luchkiw on substack.

Kiitos sanan levittämisestä, ja tukemalla missiotamme.

Mark Trozzi MD

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi