Erittäin tärkeä viikko Kanadan totuusliikkeelle

Suuret paljastukset | Tärkeitä tapahtumia | Toimintakutsu

Kolme tärkeää arvostusmuutosta

"Rokotetuilla" kanadalaisilla on paljon enemmän covid-tartuntoja.

Kiitos The Expose laadukasta ja todellista journalismia ja tämän julkaisemista. Kanadan hallituksen äskettäinen covid-tilastoraportti helmikuun 21. päivästä toukokuun 8. päivään:  

"Rokottamattomilla" kanadalaisilla on alhaisin coviditartuntojen määrä. Tuplasti pistetyillä on yli 2,5-kertainen tartuntaluku. Kolminkertaisesti pistetyillä on yli kolminkertainen covid-tartuntojen määrä.

Pistosten negatiivinen teho on 163% kaksinkertaisesti pistettyjen henkilöiden osalta ja 205% kolminkertaisesti pistettyjen henkilöiden osalta. Tämä tarkoittaa, että kolminkertaisesti pistetyt henkilöt saavat yli kaksi kertaa todennäköisemmin covidin kuin valheellisesti leimautuneet henkilöt, jotka kieltäytyivät pistämisestä pakottamisesta ja hyväksikäytöstä huolimatta. Oikeus on tulossa. Auttakaa tuomaan se.

Tässä on The Expose -artikkeli jossa on paljon enemmän yksityiskohtia.

Todiste BC:n terveysministeri Bonnie Henry oli hyvin tietoinen "rokotteiden" aiheuttamista vammoista, mutta jatkoi pistosten antamista.

Brittiläisen Kolumbian provinssin terveysviranomainen Bonnie Henry oli hyvin tietoinen rokotevammoista. Tässä on 42 sivua sähköposteja, joissa Henry tiedotetaan haittavaikutuksista mutta hän jatkoi pistosten antamista.

Tässä Fringe Majority raportoi, että hän sai varoituksia 11. maaliskuuta 2021 AstraZenecan lisääntyneestä anafylaksiasta BC:ssä. Myöhemmin samana päivänä Henry oli televisiossa väittämässä, että tilannetta seurataan tarkasti ja että BC:ssä ei ole mitään ongelmaa.

On käänteentekevää, että CPSBC vainoaa tohtori Hoffea veritulppien ilmoittamisesta ja d-dimeerien testaamisesta, mutta Henry on edelleen vastuussa provinssin "terveydenhuollosta" sen sijaan, että hän istuisi vankilasellissä. Rukoilkaa oikeuden puolesta.

Trudeaun yleisen turvallisuuden ministeri valehteli väittäessään, että poliisi neuvoi häntä vetoamaan hätätilalakiin.

Todellisuudessa lainvalvontaviranomaisten neuvonantajat kertoivat yleisen turvallisuuden ministeri Marco Mendicinolle, että Ottawaa tammi- ja helmikuussa ravistellut Freedom Convoy -mielenosoitus oli rauhanomainen.

Kolme tärkeää tulevaa tapahtumaa

Kanadan kansalaisten kuuleminen tällä viikolla 22.-24. kesäkuuta

Tänä keskiviikosta perjantaihin 22.-24. kesäkuuta Kanadan Covid Care Alliance sponsoroi yhteistyössä muun muassa CAERS:n, Fearless Canadan, United Healthcare Workers of Ontarion ja Frontier Centre For Public Policy -järjestön kanssa maanlaajuisen suoratoistotapahtuman, jota moderoi monipuolinen asiantuntijapaneeli:

  • Kuullaan todistajanlausuntoja, jotka osoittavat, millaisia haittoja COVID-19-epidemiasta selviytymiseksi toteutetut hallituksen toimet ovat aiheuttaneet.
  • Vastaanottaa tieteellisiä, lääketieteellisiä ja oikeudellisia todisteita vaihtoehtoisista lähestymistavoista, jotka jätettiin huomiotta tai jopa kiellettiin ja joita olisi voitu käyttää.
  • laatia suosituksia sen varmistamiseksi, että kanadalaiset eivät enää koskaan koe samanlaisia menetyksiä, traumoja ja häiriöitä kuin COVID-19:n virallinen reaktio aiheutti.

Se on Torontossa. Se alkaa klo 9.00. Se voidaan lähettää suorana lähetyksenä CCCA:n verkkosivuilla (canadiancovidcarealliance.org). Päivitykset löytyvät osoitteesta:

Muistutus CPSO Toronton protestista

CPSO:n päämaja, 80 College Street, Toronto.

Muistutus tästä Perjantai 24. kesäkuuta erittäin tärkeä protesti CPSO Torontossa. Tuokaa mahdollisimman monta totuutta ja vapautta rakastavaa ystävää.

Samanlaisia protesteja tapahtuu lääkärien ja kirurgien kollegioissa eri puolilla Kanadaa. Kerromme yksityiskohdista tulevina päivinä.

Tule mukaan Fringe Majority -raporttiin tänä torstaina.

Liityn Jody Ledgerwoodin ja Cris Vleckin seuraan Fringe Majority Reportissa torstaina 23. kesäkuuta klo 21.00 EDT (Toronton aikaa). Liittykää seuraamme täällä https://tfmcast.com/

Fringe Majority -ryhmä koostuu toiminnalle omistautuneesta Jody Ledgerwoodista, joka on mestari, kun on kyse laillisten oikeuksien tuntemisesta. Yhdessä Cris Vleckin syvällisen tutkimuksen kanssa, joka työskentelee päivittäin hallituksen valheiden paljastamiseksi. The Fringe Majority lähetetään suorana maanantaisin ja torstaisin kello 18.00 Tyynenmeren rannikolla / 21.00 Itä-Euroopan rannikolla osoitteessa TFMCast.com

Teemme tiimini kanssa kovasti töitä monilla rintamilla sekä näkyvästi että kulissien takana auttaaksemme palauttamaan totuuden, ihmisoikeudet ja vapauden Kanadaan. Tarvitsen todella ja arvostan suuresti rukouksianne, tukeanne ja... lahjoitukset.

-Tohtori Mark Trozzi

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi