Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Puhuminen luonnollisesti | Suurimmat terveyshaasteet, joita kohtaamme

Mitä olemme oppineet C19:n kahden viime vuoden aikana ja miten etenemme kohti parempaa maailmaa.

Toukokuun 30. päivänä WCH (Maailman terveysneuvosto) Better Way -konferenssi Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ANHI (Alliance for Health International) perustaja tohtori Rob Verkerk ja ANHI:n toiminnanjohtaja Meleni Aldridge isännöivät näitä keskusteluja eteläafrikkalaisen tohtori Naseeba Kathradan ja minun, tohtori Mark Trozzin, kanssa. Mukana oli myös poikani Rain Trozzi, joka on perustanut nuorten aktivistien yhteisön nimeltä Over To The Youth.

Mitään harjoituksia ei ollut, päätettiin vain käsitellä kolmea aihetta: näkökulmia suurimpiin terveyshaasteisiimme, mitä olemme oppineet viimeisten kahden vuoden aikana C19:stä ja miten etenemme kohti parempaa maailmaa.

Tietoa puhujista

Tohtori Rob Verkerk

Tohtori Rob Verkerk PhD on perustaja, joka perusti Alliance for Natural Health International. ANH International on suuri rehellisen ja älykkään terveystiedon lähde. Suosittelen heidän työtään kaikille, jotka haluavat elää pidempään ja vahvemmin. Olemme hyötyneet tohtori Verkerkin työstä toistuvasti viimeisten 2 vuoden aikana (1,2,3,4,5).

Meleni Aldridge

Meleni Aldridge on integratiivisen lääketieteen harjoittaja. Hän on ANH Internationalin johtava koordinaattori ja Alliance for Natural Health USA:n hallituksen jäsen. Hän on usein näkymätön voimanpesä suuren osan ANHI:n loistavista tutkimuksista ja neuvoista takana, joita olemme jakaneet kanssanne aiemmin.

Tohtori Naseeba Kathrada

Tämä on ensimmäinen tilaisuuteni esitellä teille myös toinen lääketieteen totuus- ja vapausliikkeen suuri sankari, tohtori Naseeba Kathrada. Tohtori Kathrada ja tohtori Verkerk ovat WCH:n terveys- ja humanististen tieteiden komitean, jossa myös minä toimin, yhteispuheenjohtajia. Tohtori Kathradan saavutuksia on liian monta lueteltavaksi. Hän on järjestänyt monia covid truth -symposiumeja eri puolilla maailmaa. Hän on eteläafrikkalainen lääkäri, joka on sekä kotihoidon Covid-tiimin että uuden SA:n todellisen uutisfoorumin perustaja. VUKA SA.

Rain Trozzi

Rain Trozzi on Trozzi-tiimin tärkeä jäsen. Hän on myös perustaja Nuorille, kansainvälinen järjestö, joka yhdistää nuoria visionäärejä toisiinsa ja rakentaa siltoja mentoreihin, joita he tarvitsevat menestyäkseen pyrkimyksissään.

Kiitos tohtori Verkerkille ja ANHI:n tiimille näiden keskustelujen isännöinnistä sekä heidän jatkuvasta syvällisestä tutkimuksestaan ja hyvistä neuvoistaan.  

Tohtori Mark Trozzi

Elä pidempään ja vahvemmin. Tässä on tohtori Verkerkin ja Meleni Aldridgen upea uusi kirja, jossa on tarkkaa ja helposti harjoiteltavaa ravitsemustietoa: https://shop.anhinternational.org/collections/e-books

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi